Legyen szó könnyed pitékről, vagy különleges süteményekről, az őszibarack garantáltan feldobja a süteményeket. Hogy miért? Az őszibarack természetesen édes és lédús, így tökéletesen megédesíti a süteményeket anélkül, hogy túlzott mennyiségű cukorra lenne szükség. Lédússága miatt a sütemények is szaftosabbá, ízletesebbé válnak. Ráadásul sütés közben az őszibarack megpuhul, és krémes állagot kap, ami kellemes kontrasztot ad a sütemény tésztájának. Ez különösen jól működik omlós pitékben, morzsasütikben, vagy akár rétesekben. És ha mindez nem lenne elég: az őszibarack íze remekül kombinálható más gyümölcsökkel, fűszerekkel és alapanyagokkal. Jól passzol például a fahéjhoz, vaníliához, mandulához, vagy akár a krémes túróhoz is, így számos ízvariációt kínál a kísérletező kedvűeknek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.