Finomfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell
Vadas marha
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mákos guba
Tojásos nokedli fejes salátával
Zsemlegombóc
Kínai szezámmagos csirke
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus kuglóf
Káposztás tészta egyszerűen
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus grízgaluska leves
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dödölle - az eredeti recept
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Epres blondie
A leggyakoribb elnevezése a kajszibarack, de hívják sárgabaracknak, tengeribaracknak és majombaracknak is. Ez a sokoldalúan felhasználható gyümölcs amellett, hogy finom, nagyon egészséges is. Gazdag kalciumban, káliumban, ez utóbbi miatt vízhajtó hatású, így méregtelenítésre is használhatjuk. Sok benne a foszfor és a nátrium. Hajunk és bőrünk is megszépül, ha sok kajszit eszünk, hiszen sok benne a kén is. Facsarhatunk belőle gyümölcslevet, lekvár, dzsem, befőtt is kiváló sárgabarackból. Készülhet belőle leves, de húsos ételeket is jól kiegészít. Báránysülthöz vagy libamájhoz adjunk egy finom sárgabarackmártást, de a legjobb helye mégis a desszertekben van. Tehetjük pohárkrémbe, cobblerbe, piskótába, pitébe, gombócba, tortába, szinte bármilyen finomságba. Íme 12 szuper sárgabarackos süti.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.