Zamatos, illatos gyümölcsből készül a szőlős-diós tönkölypite

A tönkölyliszt számos előnyös tulajdonsággal bír a hagyományos fehér liszthez képest. Először is sokkal több rostot tartalmaz, ami segít az emésztésben és hosszan tartó teltségérzetet biztosít, ráadásul a rostok támogatják a bélflóra egészségét és segítik az anyagcsere-folyamatokat. Bár glutént tartalmaz, sok gluténérzékeny jól tolerálja, így kis mennyiségben tudják fogyasztani.
Ami pedig a pitekészítéshez ideálissá teszi az az egyedi íze, amitől enyhén diós, gazdag ízvilágú lesz a sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.