Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mákos guba  recept
Mákos guba
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Minestrone recept
Minestrone
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Diéták

4 isteni turmix, ami nem csak egészséges, fogyaszt is!

4 isteni turmix és juice, ami segít a fogyásban
Az alábbi finomságok segítségével feltölthetjük szervezetünket vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és megszabadulhatunk néhány felesleges kilótól!

Amennyiben egy héten át az itt ajánlott italok valamelyikével helyettesítjük a vacsorát, napközben pedig kiegyensúlyozottan, mértéktartóan étkezünk, tápanyagraktárunk feltöltődik, ráadásul karcsúbbá is válhatunk. Étkezzünk 3-4 óránként, hogy megelőzzük a farkasétvágyat!

Elegendő fehérje: Hosszú időre eltelít, és segít a testnek az izomzat felépítésében. Ideális a sovány marha-, sertés- és a szárnyashús, valamint az összes halfajta.

Gyümölcs és zöldség, korlátok nélkül: Kevés kalóriát tartalmaznak, sokáig tartó jóllakottságérzetet biztosítanak, ráadásul rengeteg vitamin és ásványi anyag található bennük. Minden étkezésünk tartalmazzon zöldsége(ke)t és/vagy gyümölcsö(ke)t is!

Kevesebb szénhidrát és zsír: A bevitt mennyiség csökkentése elősegíti a fogyást. A legjobb, ha rostban gazdag termékeket fogyaszt. Az 1-2 ek növényi olajjal elkészített saláta vagy sovány sült hús pedig biztosítja a zsírban oldódó vitaminok akadálymentes felszívódását.

Sok folyadék: Az ideális napi mennyiség 1,5-2 liter.

A receptek 1 személyre szólnak!

Uborka-kivi turmix - Méregtelenít

Így hat: Az uborka magas folyadéktartalma révén vízhajtó hatású, a kivi pedig rendkívül gazdag C-vitaminban, ezért erősíti az immunrendszert.

Elkészítése: Mossunk meg, kockázzunk fel 200 g kígyóuborkát. Hámozzunk meg 2 db kivit, és ezt is daraboljuk fel. Turmixoljuk össze a kettőt, ízlés szerint egy kevés kaporral együtt. Citromlével, esetleg némi mézzel ízesítsük, és lehűtve fogyasszuk!

5 HŰSÍTŐ ÉTEL, AMI MÉG FOGYASZT IS! >>>
Paradicsom-káposzta ital - Édességvágy ellen

Így hat: A savanyúkáposzta-lé alacsonyan tartja a vércukorszintet, így megakadályozza, hogy nagy mennyiségű inzulin kerüljön a véráramba. Ezáltal megóv minket az állandó édesség iránti vágytól. A paradicsomlé többek között káliummal is ellátja a szervezetet, és segít egyensúlyban tartani a test vízháztartását.

Elkészítése: Keverjünk össze 150 ml natúr paradicsomlét 150 ml savanyúkáposzta-lével és néhány csepp tabasco szósszal. Fűszerezzük egy kevés frissen őrölt borssal.

5 SZUPEREGÉSZSÉGES SMOOTHIE, AMIVEL FOGYHATSZ IS! >>>
Cékla-alma koktél - Segít a zsírégetésben

Így hat: A cékla a számos ásványi anyag (kalcium, vas, jód, kálium, magnézium, nátrium, foszfor) mellett vitaminokban is rendkívül gazdag. Az almában található pektin gyorsítja az emésztést, és megköti a belekben lévő méreganyagokat, így hosszan tartó jóllakottságérzetet okoz.

Elkészítése: Hámozzunk meg, magozzunk ki, daraboljunk fel 2 db almát. Aprítsunk fel 350 g vákuumfóliás céklát. Mindkettőnek préseljük ki a levét, keverjük össze, majd ízesítsük citromlével.

12 HŰSÍTŐ SALÁTA, AMI TÖKÉLETES KÖRET A NYÁRRA! >>>
Sárgarépa-narancs ivólé - A jó emésztésért

Így hat: A répa és a narancs rostanyagai is javítják az emésztést, felgyorsítva ezáltal a zsírok lebontását. A narancs és a répa édeskés íze révén kielégíti az édességigényünket is.

Elkészítése: Préseljük ki 3 db narancs levét, és keverjük össze 150 ml sárgarépalével. Fűszerezzük egy kevés curryporral, és ízlés szerint szórjuk meg friss zöld fűszerekkel.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.