A karácsony és a húsvét is olyan ünnepek, amikor könnyű elcsábulni a finomabbnál finomabb ételek tengerében. Utóbbi esetében, ha még a 40 napos böjtöt is következetesen betartjuk, főként jólesnek azok a falatok, amelyeket az ünnep előtt megvontunk magunktól.
Ha esetleg túlettétek volna magatokat az ünnepek alatt, érdemes lehet azt követően néhány kímélő napot is beiktatni. A legjobb ezekben, hogy semmiről sem kell lemondani, hiszen nagyon finom kímélő ételeket is készíthettek gyorsan, könnyedén. Vágjatok bele bátran a 3 napos húsvét utáni diétába, és pillanatok alatt ismét formába kerültök. Tényleg megéri, és egyáltalán nem lemondás.
1 szelet teljes kiőrlésű kenyér 1-2 ek ricottával néhány szem koktélparadicsommal lassan fogyasztva
Töltött kel salátával
Hozzávalók (1 személyre)
Elkészítése
Zöldséges omlett hagymából, kaliforniai paprikából, paradicsomból, 2 tojásból, némi morzsolt fetával megszórva, sóval, borssal ízesítve (zsiradék nélkül, teflonedényben sütve)
Gyümölcsturmix zsírszegény tejből
Zöldséges-bazsalikomos csirkemell
Hozzávalók (1 személyre)
Elkészítése
Paradicsomos pirítós 2 szelet teljes kiőrlésű toastkenyérből 2 db apróra vágott paradicsommal, bazsalikommal, fokhagymával, pár csepp olívaolajjal
Almás-mogyorós müzli joghurttal
Paradicsomos-brokkolis tésztasaláta
Hozzávalók (1 személyre)
Elkészítése
Salátatortilla csirkemellel: főtt, kockázott csirkemellfilé, avokádó, paradicsom, kígyóuborka kockákra vágva, friss salátalevélbe tekerve, sóval, borssal ízesítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.