Mesterszakács, gasztronómiai tanácsadó és előadó. Az Önfejlesztő és az Emocionális Gasztronómia megalkotója és a CSIKOS márka tulajdonosa.
Aki egyszer részt vett már Bálint főzésein, annak semmi nem lesz ugyanaz, mint tegnap volt. Ha követed őt a mindmegette.hu-n, akkor bebizonyítja neked, hogy ami egészséges, az lehet finom is, mert az egészséges és tudatos étkezés nem jár az izgalmas, vagány ízekről való lemondással. Érzelmek, élmények és a szenvedély játsszák a főszerepet, amikor Bálint recepteket állít össze, vagy amikor olyan szenvedéllyel főz, hogy mindenkit magával ragad a sütés-főzés iránti rajongása.
És hogy mi Bálint célja a gasztronómiában? "Megtanítani az embereket egy újabb, szeretet nyelvre. Az alapvetően kapcsolatok, érzések és a főzés együtt járnak, ízek nyelvén tolmácsolva beszélgetünk - ennyi, semmi több." - árulta el a szakember.
Food stylistként állandó párost alkotnak Csigó Zita fotográfussal, akivel számos sikerkönyvben bizonyították szakmai felkészültségüket és kreativitásukat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.