Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Mákos guba  recept
Mákos guba
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Minestrone recept
Minestrone
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Kíváncsi vagy, miként tudnak a séfek a konyhában 20-30 perc alatt, kevés munkával valóságos remekműveket alkotni? Tudni szeretnéd a titkokat, melyekkel könnyedén átalakíthatod az otthoni étkezéseidet? Akkor kövesd új házigazdánkat, Kocsis Bálintot!
Kocsis Bálint

Mesterszakács, gasztronómiai tanácsadó és előadó. Az Önfejlesztő és az Emocionális Gasztronómia megalkotója és a CSIKOS márka tulajdonosa.

Aki egyszer részt vett már Bálint főzésein, annak semmi nem lesz ugyanaz, mint tegnap volt. Ha követed őt a mindmegette.hu-n, akkor bebizonyítja neked, hogy ami egészséges, az lehet finom is, mert az egészséges és tudatos étkezés nem jár az izgalmas, vagány ízekről való lemondással. Érzelmek, élmények és a szenvedély játsszák a főszerepet, amikor Bálint recepteket állít össze, vagy amikor olyan szenvedéllyel főz, hogy mindenkit magával ragad a sütés-főzés iránti rajongása.

És hogy mi Bálint célja a gasztronómiában? "Megtanítani az embereket egy újabb, szeretet nyelvre. Az alapvetően kapcsolatok, érzések és a főzés együtt járnak, ízek nyelvén tolmácsolva beszélgetünk - ennyi, semmi több." - árulta el a szakember.

Food stylistként állandó párost alkotnak Csigó Zita fotográfussal, akivel számos sikerkönyvben bizonyították szakmai felkészültségüket és kreativitásukat.

Kövesd Bálintot a mindmegette.hu-n! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.