Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Minestrone recept
Minestrone
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Mákos guba  recept
Mákos guba
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Különösebb erőfeszítés nélkül, néhány könnyen betartható szabály segítségével nemcsak karcsúbb, de egészségesebb is lehetsz. Íme nyolc tipp, amit megéri átböngészni!

1. Egyre több olajgyártó cég kínálja a termékét spray-s változatban is. Ezzel sok zsírt takaríthatsz meg az edények kikenése során! Ha mégis inkább önteni szeretnéd az olajat, mindig mérd meg a mennyiségét egy evő- vagy teáskanállal!

ÍGY CSÖKKENTSD EGYSZERŰEN A KOLESZTERINSZINTED - MINTAÉTRENDDEL! >>>

2. A párolással és a gőzöléssel zsírt spórolhatsz meg, miközben a zöldségben lévő vitaminokból is több marad meg.

3. A leves tetejéről könnyen eltávolíthatod a zsírréteget: hagyd teljesen kihűlni az ételt, majd tedd a hűtőbe – így már könnyen lekanalazhatod róla a megszilárdult zsírt!

4. A csípős paradicsomszószos tészta jó választás, a sajtos vagy tejszínes szószokkal készítettektől viszont el a kezekkel!

5. Az étteremben vagy a munkahelyi menzán a tejszínes krémlevesek helyett mindig válaszd inkább a friss zöldségekből készült, egyszerű zöldséglevest!

6. Bár maga a saláta kalóriaszegény, a majonézes-tejfölös dresszing viszont könnyen kalóriabombává teheti. Válaszd inkább az olívaolajos-borecetes-zöld fűszeres öntetet!

7. Vigyázz a rántott húsokkal, mert a panír sütés közben rengeteg zsírt szív magába!

8. Sok recept szerint ki kell kenni vajjal vagy olajjal a sütőformát és a tepsit. Ám ha sütőpapírral béleled ki az aljukat, kihagyhatod a műveletet!

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.