Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
A csirkemell az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban vásárolt húsféle, ám a tökéletes mellfilé kiválasztása nem is olyan egyszerű mutatvány. Egy profi hentest kérdeztünk arról, mire érdemes odafigyelni húsvásárlás során.

A csirkemellfilé az egyik legnépszerűbb alapanyag, amiből számtalan étel készíthető. A csirkemellet süthetjük roston vagy natúr szeletként, készíthetünk belőle göngyölt-töltött húst, rántott szeletet, rakott húst, tejszínes ragukat és persze pörköltet is. A tökéletes csirkemellfilé kiválasztása azonban nem egyszerű mutatvány, ugyanis a boltokban sajnos sokszor belenyúlhatunk öreg, már kemény és rágós, vagy éppenséggel rengeteg vizet kieresztő csirkemellbe.

Így válassz csirkemellet a boltban, hentesnél /Fotó: Shutterstock
Így válassz csirkemellet a boltban, hentesnél /Fotó: Shutterstock

Mire kell akkor figyelni a csirkemell vásárlása során, hogy elkerüljük az öreg, vagy vizes húsokat? Krisztián, a profi hentes a Mindmegette legújabb videójában elárulja, milyen a tökéletes állagú és színű csirkemell, és mi a legfontosabb, amit érdemes szem előtt tartani a húsvásárlás során.

Erre figyelj, ha csirkemellet vásárolsz

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.