A csirkemellfilé az egyik legnépszerűbb alapanyag, amiből számtalan étel készíthető. A csirkemellet süthetjük roston vagy natúr szeletként, készíthetünk belőle göngyölt-töltött húst, rántott szeletet, rakott húst, tejszínes ragukat és persze pörköltet is. A tökéletes csirkemellfilé kiválasztása azonban nem egyszerű mutatvány, ugyanis a boltokban sajnos sokszor belenyúlhatunk öreg, már kemény és rágós, vagy éppenséggel rengeteg vizet kieresztő csirkemellbe.
Mire kell akkor figyelni a csirkemell vásárlása során, hogy elkerüljük az öreg, vagy vizes húsokat? Krisztián, a profi hentes a Mindmegette legújabb videójában elárulja, milyen a tökéletes állagú és színű csirkemell, és mi a legfontosabb, amit érdemes szem előtt tartani a húsvásárlás során.
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.