A hagyományos lángos egy kelt tészta megformázva, olajban kisütve. Erre mehet a tejföl és a sajt, de még tovább extrázhatjuk sonkával, kolbásszal, lila hagymával – gyakorlatilag bármivel, amit szeretünk. Sőt, töltve is elkészíthetjük a tésztát, így csinálják Olaszországban is.
Mi más is kerülhetne a ropogós tésztaborítás alá, mint mozzarella és rengeteg sonka, nevezetesen prosciutto crudo. A sonkával töltött és abba burkolt sajtot tésztával is beborítják, végül forró olajban kisütik.
Az elkészítése egyszerű, a végeredmény étvágygerjesztő!
Borítókép: Shuttertsock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.