Milyen jól esik húsvétkor a foszlós kalács mellé füstölt sonkát falatozni, amit egy kis csípős házi tormával tehetsz még különlegesebbé. Ha pedig egy komplett hidegtállal szeretnéd meglepni a családot, akkor arra készíthetsz kaszinótojást, sonkatekercset, franciasalátát, de tehetsz rá szeletelt sült húst, friss zöldségeket és különféle sajtokat is. Egy ilyen szép, színes fogásnak ugyan ki tudna ellenállni?
Íme a legjobb recepek!
Készítsd el te is bátran valamelyik húsvéti reggelit! Ha pedig van egy saját, bevált recepted, akkor mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban!
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.