Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Alapételek

Kapros-joghurtos grillcsirkesaláta – tökéletes ebédötlet kánikulában

Nehéz eldönteni, hogy a melegben mit együnk. Nincs kedvünk főzni, sőt enni sem nagyon, de azért egy könnyű salátára nem mondunk nemet.

A grillcsirke a nyári melegben életmentő, hiszen nincs más dolgunk, mint kiválasztani és hazavinni a gyönyörűen megsült húst. Ha egy picit feldobnád ezt az önmagában nem túl bonyolult, ám nagyon finom ételt, készítsd el az alábbi receptet – nem fogod megbánni.

Kapros-joghurtos grillcsirkesaláta / Recept és fotó: Vidék íze magazin
Kapros-joghurtos grillcsirkesaláta / Recept és fotó: Vidék íze magazin

Hozzávalók:

  • 1 kisebb grillcsirke
  • 15 dkg koktélparadicsom
  • 1 kisebb jégsaláta
  • 2 alma
  • 1 kápiapaprika
  • fél kígyóuborka
  • 1 csokor kapor
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 3 dl görög joghurt
  • 1 ek. majonéz
  • 2 főtt tojás
  • őrölt fehér bors

Elkészítése:

  1. Lehúzzuk a csirke bőrét, kicsontozzuk a szárnyast, a húsát kockákra vágjuk.
  2. Egy nagy keverőtálba rakjuk az összes hozzávalót, mindent kockázunk, a koktélparadicsomokat mérettől függően felezzük vagy negyedeljük. Összeforgatjuk. A végén keverjük hozzá a joghurtot, a majonézt, az összevágott kaprot, végül sózzuk és borsozzuk.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.