Sosem egyszerű összeállítani a karácsonyi menüt, főként, ha változatosan képzelitek el, és nem csak a megszokott halászlé, töltött káposzta, bejgli menüsorban gondolkodtok.
A hagyományőrzők körében sokan a pulykára, mások a göngyölt húsra esküsznek, pedig számtalan karácsonyi menü variáció létezik. Természetesen vannak, akik a klasszikus kocsonyáról, vagy a rántott halról nem tudnak lemondani, de egyre kedveltebbek és népszerűbbek a lazacos fogások is. És persze nagyon sokan a szárnyas ételek mellett döntenek karácsonykor, ők azok, akik sült kacsa- vagy libacombot készítenek az ünnepekre.
A tervezéshez - és természetesen a későbbi elkészítéshez - nyújtunk segítséget a szerintünk legfinomabb karácsonyi főételek receptjeinek válogatásával. 10 nagyszerű fogás között válogathattok kedvetekre az egyszerűen elkészíthetőtől kezdve a bonyolultabbig. Bármelyiket is választjátok, nem lőhettek mellé!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.