Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Hagymás rostélyos
Kijevi csirkemell rizibizivel
Babgulyás
Zsemlegombóc
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus stíriai metélt
Mákos guba
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus kuglóf
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Vadas marha
Epres blondie
Mézes-mustáros csirkemell
Finomfőzelék
Klasszikus grízgaluska leves
Farsangi szalagos fánk
Dubarry-csirkemell
Tojásos nokedli fejes salátával
Karácsony

Fáj a torkod? Rossz a kedved? Próbáld ki ezt a forró puncsot!

punch
A hideg időben jól esik egy testet, lelket átmelegítő ital. Ha unod a forralt bort, próbáld ki a puncsot! Ha kell, akkor igazi gyógyszer, ami ünnepi hangulatba hoz!

A puncsot ihatjuk melegen vagy hidegen. A téli hónapokban inkább a forralt, meleg puncsokat érdemes fogyasztani, a hideg, fagylalttal, jégkockával kínált puncsok ideje inkább a nyár. A meleg puncs jó kiegészítője a téli vendégeskedéseknek, hűvös estéknek. Könnyen elkészíthető, nagyobb bólés tálban kínálva igen látványos finomság.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.