Kis átalakítással a klasszikus szendvicseink is ünnepi fogássá nemesedhetnek. A különféle apró falatkákat, kenyérkockákat, kiflikarikákat megpakolhatjuk házilag készített sajtkrémmel, tojáskrémmel, kerülhet rá füstölt nyelv, vékonyra szelt sült kacsamell, jó minőségű sonka, lazacmorzsa vagy épp kaviár. A dekoráció is nagyon fontos, zöld fűszerekkel falatnyi zöldségekkel, gyümölcsökkel ízesíthetjük és dekorálhatjuk a katona méretű kanapéinkat. Ha nagyon sok időnk és energiánk akad az ünnepek táján, akkor pici bliniket is süthetünk és erre ültethetjük a különféle feltéteket.
A hidegtálak megkerülhetetlen elemei a saláták. A tartalmasabb, általában majonézzel átforgatott saláta lehet a klasszikusnak számító francia saláta, amit - a kedvenc finomfőzeléknek való zöldségek mellett - a roppanós uborka, s az édes alma tesz teljessé. Készíthetünk még svéd gombasalátát vagy bármilyen, a társaság ízlésének megfelelő hideg tésztasalátával is előrukkolhatunk.
Egy tartalmas hidegtálról se a tormakrémes sonkatekercs, se a kaszinótojás nem hiányozhat. Ha nem szeretnénk a tojásokat a klasszikus vonalat követve, zselírozott majonézzel bevonni, akkor természetesen azok nélkül is kínálhatjuk. Nagyon mutatós lesz a töltött tojás, ha nem kanállal ültetjük bele a besamellel kikevert sárgáját, vagy bármilyen más tölteléket, hanem habzsák segítségével töltjük meg a tojáskelyhünket. A töltött tojásba kerülhet bármilyen krém, majonézzel, natúr vagy fűszerezett sajtkrémmel elkevert főtt zöldség, sonka vagy épp konzerv hal, de az is jó, ha fűszeres friss sajttal vagy túróval gazdagítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.