Az ország egyik fele a szegedi, míg a másik a bajai halászlét tartja a legjobbnak, míg sokan egyszerűen azt a levest szeretik igazán, amit a saját édesanyjuk, esetleg nagymamájuk készített. Évtizedes tudás és tapasztalat mozgatja azokat a kezeket, amelyek készítik, ízesítik és kevergetik a halászlét, mely végül a karácsonyi, ünnepi asztal központi eleme lesz minden évben.
Akárcsak a bejgli, a halászlé is olyan étel, amelytől sokan félnek, hiszen macerásnak tűnhet az elkészítése. Érdemes azonban belevágni, ugyanis nincs finomabb a házi halászlénél. Bözsi mama pedig elárulta a receptjét a legfinomabb halászlének!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Ha nincs időnk passzírozgatni, akkor használhatunk halászlésűrítményt is, ebben főzzük meg a kockákra vágott krumplikat (ha szükséges, vízzel hígítjuk), majd ezt a levest törjük át – írta a Vidék íze magazin.
Borítókép: Vidék íze magazin
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.