Hagymás rostélyos
Mézes-mustáros csirkemell
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Babgulyás
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Farsangi szalagos fánk
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Epres blondie
Rakott zöldbab darált hússal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Finomfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Tojásos nokedli fejes salátával
Mákos guba
Vadas marha
Tárkonyos csirkeraguleves
Kapros tökfőzelék virslivel
Csupacsokis brownie
Klasszikus kuglóf
Karácsony

Ne keresd tovább! Ez a legjobb ajándék konyhatündéreknek

Ha még nem találtad meg a tökéletes ajándékot anyukádnak vagy a nagymamádnak, akkor ezek között jó eséllyel ott a megfelelő.

Ha valaki szeret a konyhában sürögni-forogni, akkor ő biztosan örülni fog egy különleges receptkönyvnek. Az idei évben széles a kínálat, a házias fogásoktól a francia receptgyűjteményen át egészen a magyar írók ételábrázolásait bemutató kötetig terjed. A Könyves Magazin összegyűjtötte a 10 legjobbat, és nem kizárt, hogy te is megtalálod köztük a kedvencedet. Íme, egy kis ízelítő…

Nem egyszerű feladat évről évre megtalálni a legjobb, legötletesebb karácsonyi ajándékot (Fotó: Shutterstock)
Nem egyszerű feladat évről évre megtalálni a legjobb, legötletesebb karácsonyi ajándékot (Fotó: Shutterstock)

Mautner Zsófi: A falusi konyhám – Szeretettel, az Alföld szívéből

Ebben a kötetben Mautner Zsófi a nagyszülői hagyományokat idézi fel az ételeken keresztül. A szezonális alapanyagokat használó, spórolós vidéki konyha fortélyait mutatja be, mégis izgalmas és ötletes recepteket találunk könyvében.

És ha már Alföld... nálunk megtaláljátok a legjobb szabolcsi töltött káposzta receptjét >>>

Szabolcsi töltött káposzta
Szabolcsi töltött káposzta

Alex-Elliot Howery és Jaimee Edwards: Maradéktalanul

A szerzőpáros könyve nemcsak színes és ötletes recepteket tartalmaz, de az ünnep után praktikus szakirodalom is a megmaradt alapanyagok változatos felhasználására. Ennek a gyűjteménynek a birtokában nincs többé kidobott étel!

Elena P. Craig és Kristen Mulrooney: Szívek szállodája – A hivatalos szakácskönyv

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozatából ismerős fogásokat tartalmazza a szakácskönyv, emellett főzési, vendéglátói tippekkel és az etikettre vonatkozó iránymutatással is ellátja az olvasót. Rajongóknak kötelező!

Ha kíváncsi vagy, milyen kötetek kerültek még fel a listára, a Könyves Magazin oldalán megnézheted.

(Forrás)

(Borítókép: Shutterstock)

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.