Mostanában jobban meg kell vizsgálunk az árcédulákat, egyre inkább nem mindegy, milyen összeget hagyunk ott a kasszánál. Ráadásul közeleg a karácsony, a habzsi-dőzsi időszaka, amikor - általában - halászlé, pulyka, valamilyen halétel, marharagu, zserbó, mézes krémes és flódni kerül az asztalra. Válogatott finomságok, melyekért sajnos idén jóval mélyebbre kell nyúlnunk a pénztárcánkba.
Ha mégsem akarunk vagyonokat költeni a karácsonyi menüre, át kell gondolnunk és gondosan meg kell terveznünk, milyen ételt készítünk.
A takarékos konyha szerencsére nem jelenti azt, hogy vacak minőségű, rossz ízű, gyenge alapanyagokból készített ételek kerülnek az asztalra. A gazdaságos háztartás inkább azt jelenti, hogy olcsóbb árszintű, de jó minőségű alapanyagokból készülnek finom, ünnepi és laktató ételek.
Jó alternatívát jelentenek idén a hatósági áras alapanyagok. Pulykamell helyett használhatunk csirkemellet, köretként most is kiváló a burgonya, a desszertekben pedig felhasználhatjuk a lisztet, a cukrot, a tejet és a tojást. Ársapkás termék a kristálycukor, búzafinomliszt, a finomított napraforgó-étolaj, a házi sertéscomb, a csirkemell, a csirke far-hát, a csirkeszárnyvég, a 2,8% zsírtartalmú tehéntej, a tojás és a krumpli.
Össze is gyűjtöttünk gyorsan 13 karácsonyi receptet, melynek alapanyagaiért nem kell nagyon mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk, a végereménnyel mégis elégedett lesz a család az ünnepek alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.