Hozzávalók: 12 cl jégbe hűtött pezsgő, 5 cl friss narancslé, 1,5 cl Orange Curacao
Pohár: pezsgőskehely
Díszítés: narancsspirál
Elkészítése: A Curacaót és a narancslét a pohárba öntjük, majd kiegészítjük a pezsgővel. Buck's Fizzhez használjunk egyenlő mennyiségű pezsgőt és narancslét.
Hozzávalók: 12 cl jégbe hűtött pezsgő, 3 cl brandy, egy kockacukor, kb. 6 csepp Angostura keserű
Pohár: pezsgőskehely
Elkészítése: A kockacukrot a pohár aljára tesszük, és annyi keserűt öntünk rá, amennyit a cukor fölvesz. Ráöntjük a brandyt és kiegészítjük a pezsgővel.
Hozzávalók: 15 cl jégbe hűtött pezsgő, 3 cl pastis (pl. Ricard vagy Pernod)
Pohár: pezsgőskehely
Elkészítése: A pastist a pohárba öntjük, majd kiegészítjük a pezsgővel.
Hozzávalók: 14 cl jól lehűtött pezsgő, 5 cl sárgabarack likőr
Pohár: pezsgőskehely
Elkészítése: A sárgabarack likőrt a pohárba öntjük, és kiegészítjük a pezsgővel.
Hozzávalók: 15 cl jégbe hűtött pezsgő, 3 cl cassis (francia feketeribizli-likőr)
Pohár: pezsgőskehely
Díszítés: legyező alakúra vágott eper vagy egy ágacska ribizli.
Elkészítése: A cassist a pohárba öntjük, és kiegészítjük a pezsgővel.
Hozzávalók: 15 cl jégbe hűtött pezsgő, 3 cl Midori Melon likőr, 3 cl Poire William likőr (körtepálinka)
Pohár: pezsgőskehely
Elkészítése: Egy pohárban összekeverjük a Midorit és a Poire Williamet, majd kiegészítjük a pezsgővel.
Hozzávalók: 14 cl jégbe hűtött pezsgő, 5 cl Blue Curaçao
Pohár: pezsgőskehely
Elkészítése: A Curacaót a pohárba töltjük, és kiegészítjük a pezsgővel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.