Heti menü – 2015. február 23 - március 1.
Előétel: Vargányás raguleves galuskával
Főétel: Resztelt csirkemáj köményes burgonyával, savanyúsággal
Desszert: Joghurtos almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Cukkini kenyérkéregben
Előétel: Tejszínes-rizses borsóleves
Főétel: Kolbászos rizottó
Desszert: Nutellás tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Kertész rizottó
Előétel: Kukoricás májgaluskaleves
Főétel: Cigánypecsenye sült burgonyával, ecetes almapaprikával
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Bundázott hagymakarikák párolt rizzsel
Előétel: Sajtos fokhagymaleves
Főétel: Alföldi zúzapörkölt belefőzött burgonyával, céklasalátával
Desszert: Mogyorós banánturmix
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsános egytálétel
Előétel: Krémsajtos paradicsomleves
Főétel: Gombás-húsos lasagne
Desszert: Ananászos-répás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Tökös-gombás lasagne
Reggeli: Tőkehalmájas saláta péksüteménnyel, teával
Előétel: Lagzis leves
Főétel: Baconbe göngyölt mozzarellás csirkemell burgonyapürével, savanyúsággal
Desszert: Fánkkoszorúk cukrászkrémmel töltve
Vacsora: Hortobágyi húsos palacsinta pohár habos világos sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös gombapaprikás nokedlivel
Vasárnap - ma Dzsafi receptjeiből válogatunk
Reggeli: Sonkás póréhagyma saláta hagymás sörkiflivel, hozzá boros tea
Előétel: Gomba erőleves tortellinivel
Főétel: Farsangi halfilé petrezselymes burgonyával
Desszert: Lángoló banán
Vacsora: Mogyorós rokfortkrém hideg sörrel éspirítóssal
Vegetáriánus ajánlat: Gratinmártásban sült zöldségek, egy pohár Traminit megérdemel
Heti menü – 2015. február 16-22.
Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Ananászos pulykacsíkok párolt rizzsel
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült padlizsános egytál
Előétel: Kacsa-húsleves grízgaluskával
Főétel: Rántott csirkemáj kakukkfüves sütőtökkel
Desszert: Madártej tojáslikőrrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott patisszon burgonyapürével
Előétel: Kukoricás paradicsomleves
Főétel: Egyszerű töltött csirkecomb
Desszert: Almás pite nagyitól
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres tojás tésztafészekben
Előétel: Csicsókakrémleves
Főétel: Káposztafőzelék virslipörkölttel
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Káposztafőzelék tükörtojással
Előétel: Olasz csirkeleves
Főétel: Krumplistészta (grenadírmars) baconnel és vörösborral
Desszert: Sütőtökös zabkeksz
Vegetáriánus ajánlat: Krumplistészta (grenadírmars)
Reggeli: Gyors kakaós csiga habos kakaóval
Előétel: Joghurtos körteleves főzés nélkül
Főétel: Gombás halpaprikás galuskával
Desszert: Tiroli almás rétes
Vacsora: Tepertőkrém házi tepertőből, kenyérrel, laza fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Focaccia szárított paradicsommal és mediterrán fűszerekkel
Reggeli: Tojásrántotta kolbásszal és hagymával, tea
Előétel: Tejszínes fokhagymakrémleves
Főétel: Gnocchi marhahússal fehérborsos mártásban
Desszert: Rácsos linzer finomabban
Vacsora: Burgonyás rakott palacsinta
Vegetáriánus ajánlat: Hagymás-majonézes tésztasaláta
Heti menü – 2015. február 9-15.
Előétel: Téli paradicsomleves
Főétel: Fokhagymával tűzdelt tarja burgonyapürével
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Barackos-túrós gombócok vaníliás máköntettel
Előétel: Kelkáposztaleves felvidékiesen
Főétel: Töltött hasaalja (dagadó)
Desszert: Kevert túrós sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Pirított tarhonya kapros juhtúróval
Előétel: Rozmaringos hagymaleves
Főétel: Lecsós csirkemell tarhonyával
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsános-lecsós rakott tészta
Előétel: Bevert pikáns tojásleves
Főétel: Zöldborsófőzelék sült virslivel
Desszert: Csokipudingos töltött muffin
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék extra tükörtojással
Előétel: Kolbászos hamis gulyás
Főétel: Zöldséges-csirkemájas spagetti
Desszert: Elronthatatlan szalagos fánk
Vegetáriánus ajánlat: Olívás spagetti
Reggeli: Snidlinges lazackrém
Előétel: Cibereleves aszalt gyümölccsel
Főétel: Sült kacsacomb birsalmás párolt káposztával és brokkolis krumplipürével
Desszert: Valentin napi csokis-meggyes-narancsos muffin
Vacsora: Almában sült libamáj, pezsgőt töltsünk mellé
Vegetáriánus ajánlat: Valentin-napi padlizsán kapribogyóval
Reggeli: Fonott kalács dzsemmel, pohár tejjel
Előétel: Aranyló húsleves
Főétel: Érlelt hátszín roston színes köretekkel és zöldborsmártással
Desszert: Zserbó szeletek
Vacsora: Isteni halas pita pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Gombával töltött rántott camembert párolt rizzsel, áfonyalekvárral
Heti menü – 2015. február 2-8.
Előétel: Áfonyás körteleves
Főétel: Vörösboros gombapaprikás juhtúrós galuskával
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves gombapaprikás házi metélttel
Előétel: Krémes-édes sütőtökleves minden földi jóval
Főétel: Karaj brokkolival, gombával, sajtokkal, almával és tejszínnel sütve
Desszert: Répatorta narancsos-vaníliás mascarponekrémmel
Vegetáriánus ajánlat: Húsmentes rakott zöldség curryvel
Előétel: Fejtett bableves füstölt oldalassal
Főétel: Paradicsomos káposztafőzelék kötözött sonkával
Desszert: Gyümölcsös joghurttorta
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposztafőzelék, tojáspogácsa
Előétel: Semmiből-valami leves
Főétel: Rizottó füstölt tarjával, tojással és vörösbabbal
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó reszelt sajttal
Előétel: Csicseriborsó-krémleves, pirított zsemlekockával, reszelt sajttal meghintve
Főétel: Sonkás-mozzarellás pizza
Desszert: Mazsolás-csokis fánk
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás pizza padlizsán- és paprikaszeletekkel
Reggeli: Zellerszendvics gyümölcslével
Előétel: Újházy tyúkhúsleves
Főétel: Lyoni sertésborda
Desszert: Fahéjas-mákos tekercs
Vacsora: Citrusos lazctatár pirítóssal, száraz fehérbort kínáljunk mellé
Vegetáriánus ajánlat: Fetával és olívával töltött gombafejek rozmaringos sült burgonyával
Reggeli: Orosz hússaláta kétmagos sörkiflivel, boros tea
Előétel: Tárkonyos-tejszínes gombaleves
Főétel: Rántott hús kedvenc húsfélénkből grillezett zöldségekkel, rizi-bizivel
Desszert: Diós rakott palacsinta borsodóval
Vacsora: Baconös virsli sajttal sütve, egy pohár sört elbír
Vegetáriánus ajánlat: Zöldfűszeres camembert-torta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.