Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kozáksapka recept
Kozáksapka
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Mákos guba  recept
Mákos guba
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

Heti menü – 2015. február 23 - március 1.

Előétel: Vargányás raguleves galuskával
Főétel: Resztelt csirkemáj köményes burgonyával, savanyúsággal
Desszert: Joghurtos almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Cukkini kenyérkéregben

Előétel: Tejszínes-rizses borsóleves
Főétel: Kolbászos rizottó
Desszert: Nutellás tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Kertész rizottó

Előétel: Kukoricás májgaluskaleves
Főétel: Cigánypecsenye sült burgonyával, ecetes almapaprikával
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Bundázott hagymakarikák párolt rizzsel

Előétel: Sajtos fokhagymaleves
Főétel: Alföldi zúzapörkölt belefőzött burgonyával, céklasalátával
Desszert: Mogyorós banánturmix
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsános egytálétel

Előétel: Krémsajtos paradicsomleves
Főétel: Gombás-húsos lasagne
Desszert: Ananászos-répás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Tökös-gombás lasagne

Reggeli: Tőkehalmájas saláta péksüteménnyel, teával
Előétel: Lagzis leves
Főétel: Baconbe göngyölt mozzarellás csirkemell burgonyapürével, savanyúsággal
Desszert: Fánkkoszorúk cukrászkrémmel töltve
Vacsora: Hortobágyi húsos palacsinta pohár habos világos sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös gombapaprikás nokedlivel

Vasárnap - ma Dzsafi receptjeiből válogatunk

Reggeli: Sonkás póréhagyma saláta hagymás sörkiflivel, hozzá boros tea
Előétel: Gomba erőleves tortellinivel
Főétel: Farsangi halfilé petrezselymes burgonyával
Desszert: Lángoló banán
Vacsora: Mogyorós rokfortkrém hideg sörrel éspirítóssal
Vegetáriánus ajánlat: Gratinmártásban sült zöldségek, egy pohár Traminit megérdemel

Heti menü – 2015. február 16-22.

Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Ananászos pulykacsíkok párolt rizzsel
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült padlizsános egytál

Előétel: Kacsa-húsleves grízgaluskával
Főétel: Rántott csirkemáj kakukkfüves sütőtökkel
Desszert: Madártej tojáslikőrrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott patisszon burgonyapürével

Előétel: Kukoricás paradicsomleves
Főétel: Egyszerű töltött csirkecomb
Desszert: Almás pite nagyitól
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres tojás tésztafészekben

Előétel: Csicsókakrémleves
Főétel: Káposztafőzelék virslipörkölttel
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Káposztafőzelék tükörtojással

Előétel: Olasz csirkeleves
Főétel: Krumplistészta (grenadírmars) baconnel és vörösborral
Desszert: Sütőtökös zabkeksz
Vegetáriánus ajánlat: Krumplistészta (grenadírmars)

Reggeli: Gyors kakaós csiga habos kakaóval
Előétel: Joghurtos körteleves főzés nélkül
Főétel: Gombás halpaprikás galuskával
Desszert: Tiroli almás rétes
Vacsora: Tepertőkrém házi tepertőből, kenyérrel, laza fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Focaccia szárított paradicsommal és mediterrán fűszerekkel

Reggeli: Tojásrántotta kolbásszal és hagymával, tea
Előétel: Tejszínes fokhagymakrémleves
Főétel: Gnocchi marhahússal fehérborsos mártásban
Desszert: Rácsos linzer finomabban
Vacsora: Burgonyás rakott palacsinta
Vegetáriánus ajánlat: Hagymás-majonézes tésztasaláta

Heti menü – 2015. február 9-15.

Előétel: Téli paradicsomleves
Főétel: Fokhagymával tűzdelt tarja burgonyapürével
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Barackos-túrós gombócok vaníliás máköntettel

Előétel: Kelkáposztaleves felvidékiesen
Főétel: Töltött hasaalja (dagadó)
Desszert: Kevert túrós sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Pirított tarhonya kapros juhtúróval

Előétel: Rozmaringos hagymaleves
Főétel: Lecsós csirkemell tarhonyával
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsános-lecsós rakott tészta

Előétel: Bevert pikáns tojásleves
Főétel: Zöldborsófőzelék sült virslivel
Desszert: Csokipudingos töltött muffin
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék extra tükörtojással

Előétel: Kolbászos hamis gulyás
Főétel: Zöldséges-csirkemájas spagetti
Desszert: Elronthatatlan szalagos fánk
Vegetáriánus ajánlat: Olívás spagetti

Reggeli: Snidlinges lazackrém
Előétel: Cibereleves aszalt gyümölccsel
Főétel: Sült kacsacomb birsalmás párolt káposztával és brokkolis krumplipürével
Desszert: Valentin napi csokis-meggyes-narancsos muffin
Vacsora: Almában sült libamáj, pezsgőt töltsünk mellé
Vegetáriánus ajánlat: Valentin-napi padlizsán kapribogyóval

Reggeli: Fonott kalács dzsemmel, pohár tejjel
Előétel: Aranyló húsleves
Főétel: Érlelt hátszín roston színes köretekkel és zöldborsmártással
Desszert: Zserbó szeletek
Vacsora: Isteni halas pita pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Gombával töltött rántott camembert párolt rizzsel, áfonyalekvárral

Heti menü – 2015. február 2-8.

Előétel: Áfonyás körteleves
Főétel: Vörösboros gombapaprikás juhtúrós galuskával
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves gombapaprikás házi metélttel

Előétel: Krémes-édes sütőtökleves minden földi jóval
Főétel: Karaj brokkolival, gombával, sajtokkal, almával és tejszínnel sütve
Desszert: Répatorta narancsos-vaníliás mascarponekrémmel
Vegetáriánus ajánlat: Húsmentes rakott zöldség curryvel

Előétel: Fejtett bableves füstölt oldalassal
Főétel: Paradicsomos káposztafőzelék kötözött sonkával
Desszert: Gyümölcsös joghurttorta
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposztafőzelék, tojáspogácsa

Előétel: Semmiből-valami leves
Főétel: Rizottó füstölt tarjával, tojással és vörösbabbal
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó reszelt sajttal

Előétel: Csicseriborsó-krémleves, pirított zsemlekockával, reszelt sajttal meghintve
Főétel: Sonkás-mozzarellás pizza
Desszert: Mazsolás-csokis fánk
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás pizza padlizsán- és paprikaszeletekkel

Reggeli: Zellerszendvics gyümölcslével
Előétel: Újházy tyúkhúsleves
Főétel: Lyoni sertésborda
Desszert: Fahéjas-mákos tekercs
Vacsora: Citrusos lazctatár pirítóssal, száraz fehérbort kínáljunk mellé
Vegetáriánus ajánlat: Fetával és olívával töltött gombafejek rozmaringos sült burgonyával

Reggeli: Orosz hússaláta kétmagos sörkiflivel, boros tea
Előétel: Tárkonyos-tejszínes gombaleves
Főétel: Rántott hús kedvenc húsfélénkből grillezett zöldségekkel, rizi-bizivel
Desszert: Diós rakott palacsinta borsodóval
Vacsora: Baconös virsli sajttal sütve, egy pohár sört elbír
Vegetáriánus ajánlat: Zöldfűszeres camembert-torta

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.