HETI MENÜ – 2011. JÚNIUS 20-26.
Előétel: Snidlinges sajtleves
Főétel: Stefánia szelet burgonyapürével, friss fejes salátával
Desszert: Zabpelyhes túrógombóc eperöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Sült tonhal sajttal
Előétel: Mazsolás-boros almaleves forró napokra
Főétel: Visegrádi mandulás csirke rizibizivel
Desszert: Almakompót gyömbérrel és mézzel
Vegetáriánus ajánlat: Gyömbéres-citromos serpenyős zöldségek
Előétel: Fokhagymás-petrezselymes salátaleves
Főétel: Sertésborda hentes módra párolt rizzsel
Desszert: Gyümölcsjoghurt
Vegetáriánus ajánlat: Vadrizzsel töltött paradicsom és paprika - melegen
Előétel: Isteni meggyleves
Főétel: Karalábéfőzelék húsgombóccal
Desszert: Női szeszély
Vegetáriánus ajánlat: Túrós rakott zöldbab
Előétel: Gombás-tárkonyos spárgaleves
Főétel: Lazac steak snidlinges joghurtöntettel
Desszert: Mikrós süti 10 perc alatt
Vegetáriánus ajánlat: Piemonti spagetti
Reggeli: Mákos reggeli csemege
Előétel: Hideg bolgár joghurtleves
Főétel: Bazsalikomos-májas-gombás töltött csirke tojásos rizzsel és vegyes salátával
Desszert: Cseresznyés rétes
Vacsora: Flamand sajtszelet
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsós gombapaprikás olajbogyóval, galuskával
Reggeli: Velős pirítós
Előétel: Borsókrémleves túrógombóccal
Főétel: Rántott hús petrezselymes újburgonyával és paradicsomsalátával
Desszert: Csúsztatott palacsinta
Vacsora: Caesar saláta szárnyasmájjal
Vegetáriánus ajánlat: Almás rántott sajt
HETI MENÜ – 2011. JÚNIUS 13 - 19.
Reggeli: Sonkás sült paprika
Előétel: Eperkrémleves mézes tejszínhabbal
Főétel: Mustáros hússzelet burgonyakrokettel
Desszert: Tavaszi citromfüves muffin
Vacsora: Tojásos töltött karalábé
Vegetáriánus ajánlat: Citromos-zelleres hosszúmetélt
Előétel: Frankfurti leves
Főétel: Dubarry szelet
Desszert: Gyümölcsös-túrós palacsinta vaníliaszósszal
Vegetáriánus ajánlat: Bundás hagymakarikák édes-csípős mártogatóssal
Előétel: Sietős kertészleves darált hússal és sajttal
Főétel: Tojással gazdagított egyben sült fasírozott majonézes burgonyasalátával
Desszert: Meggyes rétes
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült padlizsános egytál
Előétel: Francia hagymaleves
Főétel: Pulykacombbal dúsított tökfőzelék
Desszert: Túrós-kapros pite
Vegetáriánus ajánlat: Tökfőzelék csicseriborsó fasírttal
Előétel: Mediterrán paradicsomleves sajttal és krutonnal
Főétel: Csirkemájas lasagne
Desszert: Eper
Vegetáriánus ajánlat: Almás-gombás lasagne
Reggeli: Orosz hússaláta zsemlével
Előétel: Libahúsleves
Főétel: Csípős-babos sertéskaraj tócsnival és káposztasalátával
Desszert: Mandulagolyócskák
Vacsora: Mogyorós rokfortkrém pirítós kenyéren, paradicsommal és pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Pörkölt tarkababból juhtúrós tócsnival, zöldsalátával
Reggeli: Szalonnás-kolbászos rántotta
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Báránycurry párolt zöldfűszeres rizzsel
Desszert: Libamájas kalács almás-bodzás öntettel
Vacsora: Húsos rétes
Vegetáriánus ajánlat: Borsos hal padlizsánpürével
Előétel: Frankfurti leves
Főétel: Bácskai rizseshús káposztasalátával
Desszert: Epres-pudingos süti
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-tejszínes penne
Előétel: Ezogelin corbasi (Török vöröslencse-leves)
Főétel: Kiymali Pide (török lepény darált hússal)
Desszert: Baklava
Vegetáriánus ajánlat: Ájult imám padlizsánja
Előétel: Fehérspárga-krémleves könnyedén
Főétel: Zöldborsófőzelék bélszínrolóval
Desszert: Kakaós gofri
Vegetáriánus ajánlat: Spárgás gerslisaláta
Előétel: Cukorborsóleves vajgaluskával
Főétel: Szalonnás-sajtos töltött gomba sült burgonyával
Desszert: Mákos kiflik
Vegetáriánus ajánlat: Tócsni sajttal és zöldségekkel
Előétel: Karalábéleves
Főétel: Olasz lecsós tészta
Desszert: Lángoló banán
Vegetáriánus ajánlat: Olasz lecsós tészta
Reggeli: Szardíniakrém rozskenyérrel, teával
Előétel: Egyszerű paradicsomsaláta petrezselymes olívakrémmel
Főétel: Marhapörkölt tarhonyával, kovászos uborkával
Desszert: Epres túrótorta
Vacsora: Tormás tekercs füstölt húsokkal
Vegetáriánus ajánlat: Sült fűszeres polentarudak salátával
Reggeli: Libamáj zsírjában
Előétel: Fűszeres zellerkrémleves
Főétel: Harcsapaprikás bakonyi módon, kapros-juhtúrós galuskával
Desszert: Holland fánk (Oliebollen)
Vacsora: Tavaszi medvehagymás omlett
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyával rakott halfilé
Előétel: Zöldspárga leves galuskával
Főétel: Erdélyi tokány erdélyi juhtúros puliszkával
Desszert: Kekszes-tejfölös süti gyümölcsösen
Vegetáriánus ajánlat: Vegetáriánus lasagne
Előétel: Villámgyors tojásleves
Főétel: Vörösboros zúzapörkölt galuskával, kovászos uborkával
Desszert: Epres-túrós-mascarponés süti
Vegetáriánus ajánlat: Töltött-rántott sajt sült zöldségekkel
Előétel: Sajtos-zöldséges leves
Főétel: Citromos csirkemellfalatok rizibizivel
Desszert: Túrófánk kefirrel
Vegetáriánus ajánlat: Fehér-zöld spárgasaláta mézes-mustáros öntettel
Előétel: Csirkeleves kínai kellel
Főétel: Stroganoff húscsíkok hasábburgonyával
Desszert: Káposztás-medvehagymás pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Rakott karalábé zöldségekkel és szójával
Előétel: Cibereleves
Főétel: Spenótfőzelék fokhagymásan, bundáskenyérrel
Desszert: Tavaszi gyümölcsparfé
Vegetáriánus ajánlat: Spenótfőzelék fokhagymásan, bundáskenyérrel
Reggeli: Csirkemájas rántotta
Előétel: Gulyásleves
Főétel: Krumplis lángos
Desszert: Tojáslikőrkrémmel töltött virágok
Vacsora: Virslis tekert kifli
Vegetáriánus ajánlat: Spaghetti con frutti di mare
Reggeli: Krémsajtos avokádósaláta, hagymás-sajtos baguette tárkonyos fűszervajjal
Előétel: Szegfűgombaleves
Főétel: Sült csülök fokhagymás sörrel locsolva, köményes újburgonyával és ecetes hagymasalátával
Desszert: Epres Charlotte
Vacsora: Bundázott füstölt sonka Gundel salátával
Vegetáriánus ajánlat: Kapros rántott tök tartármártással és zöldsalátával
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.