Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Puncstorta  recept
Puncstorta
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Novemberi menüsorok minden napra!

HETI MENÜ – 2011. NOVEMBER 21 - 27.
Előétel: A tegnapi babgulyás maradéka, melegítve (biztosan maradt belőle)
Főétel: Rakott sertésborda vajbabbal
Desszert: Sport süti
Vegetáriánus ajánlat: Párolt céklasaláta tepsis krumplival

Előétel: Sajtkrémleves
Főétel: Húsgombócok sajtmártásban petrezselymes rizzsel
Desszert: Sajttorta
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségropogós sajtmártással

Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Darált húsos rakott karfiol
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-prézlis karfiol reszelt sajttal

Előétel: Céklás zöldségleves házi nokedlivel
Főétel: Spenótfőzelék bundáskenyérrel vagy tükörtojással
Desszert: Sütőtök mézzel bolondítva
Vegetáriánus ajánlat: Spenótfőzelék bundáskenyérrel vagy tükörtojással

Előétel: Erdei gyümölcsleves
Főétel: Mustáros hentestokány hagymás burgonyával
Desszert: Kata-tető
Vegetáriánus ajánlat: Kata zöldségraguja

Reggeli: Kakaós csiga tejeskávéval
Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Gombás-zöldborsós sertésszelet
Desszert: Pirított cukros piskóta
Vacsora: Baromfisonkás szendvics
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsós gombapaprikás olajbogyóval

Reggeli: Kaviár pirítóson lilahagymával, teával
Előétel: Francia hagymaleves
Főétel: Csirkecomb aszalt gyümölcsökkel és mazsolás rizzsel
Desszert: Vaníliás-diós trifle (rétegezett krém)
Vacsora: Kocsonya
Vegetáriánus ajánlat: Vegetárius töltött cipó

HETI MENÜ – 2011. NOVEMBER 14 - 20.
Előétel: Almaleves
Főétel: Gombás-lecsós sertésszelet
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-lecsós töltött tök

Előétel: Erdélyi csorbaleves
Főétel: Erdélyi almás csülök
Desszert: Erdélyi főve sült túrós tekercs
Vegetáriánus ajánlat: Erdélyi kapros zöldbab

Előétel: Mézes gesztenyekrémleves
Főétel: Tejföl alatt sült gombás-sonkás csirkemell rizibizivel
Desszert: Sütőtökös keksz
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás töltött cukkini

Előétel: Savanyú tojásleves
Főétel: Sárgaborsó főzelék füstölt hússal és hagymakarikával
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Sárgaborsó főzelék sült hagymakarikákkal

Előétel: Árpagyöngyleves gombával
Főétel: Spagetti gombás-baconos szószban
Desszert: Sült gesztenye
Vegetáriánus ajánlat: Bakonyi spagetti vegetáriánusoknak

Reggeli: Almás-diós sajtkrém friss kenyérrel és citromos teával
Előétel: Szilvás korhelyleves
Főétel: Szűz-sült Erzsébet módon
Desszert: Erzsébet királynő kedvenc sütije
Vacsora: Grillen sült fokhagymás kenyér - Erzsébet kenyérből
Vegetáriánus ajánlat: Vega töltött palacsinta gombamártással

Reggeli: Kakaós csiga tejeskávéval vagy tejjel
Előétel: Almás-gránátalmás saláta
Főétel: Babgulyás
Desszert: Sajtos vagy tepertős pogácsa
Vacsora: Gombakrémes melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás pizza padlizsán- és paprikaszeletekkel


HETI MENÜ – 2011. NOVEMBER 07 - 13.
Előétel: Citromos rizsleves
Főétel: Ballószögi pulykaragu juhtúróval
Desszert: Lekváros tekercs
Vegetáriánus ajánlat: Boursin (francia krémsajt)

Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Káposztás tésztával töltött csirkecomb
Desszert: Káposztás lángos
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás babsaláta

Előétel: Tejfölös krumplileves
Főétel: Hétvezér rizses hús
Desszert: Körte vagy alma
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó

Előétel: Hamis dörgicsei leves
Főétel: Fűszeres sült oldalas tökfőzelékkel
Desszert: Sütőtökös pite
Vegetáriánus ajánlat: Aludttejes tökfőzelék

Előétel: Narancsos libaleves libatepertős maceszgombóccal
Főétel: Libapecsenye aszalt gyümölcsös raguval
Desszert: Alma kugli
Vegetáriánus ajánlat: Ludas Matyi sütije

Reggeli: Csirkemájas rántotta
Előétel: Őszi gyümölcsleves
Főétel: Töltött káposzta gerslivel
Desszert: Somlói galuska
Vacsora: Kaviáros tojás császárzsemlével, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Sörtésztában sült padlizsán, cukkini, patiszon

Reggeli: Szendvics vajjal, tetszés szerinti felvágottal, sajttal, tejeskávéval
Előétel: Tejszínes-tárkonyos leves
Főétel: Szűzérme kucsmagomba mártásban párolt rizzsel
Desszert: Gyümölcssaláta
Vacsora: Melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Pörkölt tarkababból


HETI MENÜ – 2011. OKTÓBER 31 – NOVEMBER 06.
Reggeli: Főtt debreceni kolbász, ecetes tormával, tetszés szerinti pékáruval, gyümölcslével
Előétel: Sütőtökleves gesztenyével
Főétel: Vecsési sertésszelet hasábburgonyával
Desszert: Brownie torta mascarponés narancskrémmel és kandírozott naranccsal
Vacsora: Tojáskrémes szendvics
Vegetáriánus ajánlat: Rántott karfiol hasábburgonyával, tartármártással

Reggeli: Vitamindús virslisaláta
Előétel: Sajtleves
Főétel: Fűszeres vaddisznó római tálban burgonyafánkkal
Desszert: Gesztenyepüré
Vacsora: Hagymás-majoránnás csirkemáj
Vegetáriánus ajánlat: Gombaszószban sült kelbimbós tészta

Előétel: Joghurtos zöldségleves
Főétel: Tejben párolt csirkemell párolt barnarizzsel és paradicsomsalátával
Desszert: Gyümölcsturmix
Vegetáriánus ajánlat: Belga rakott cikória

Előétel: Paradicsomleves betűtésztával
Főétel: Sült nyelv hagymás tört krumplival, ecetes almapaprikával
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Mazsolás répasaláta

Előétel: Tejszínes gombaleves
Főétel: Gombás-kolbászos-lecsós tarhonya
Desszert: Tejbegríz kakaóporral meghintve
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges tarhonyasaláta

Reggeli: Disznósajt ropogós friss kenyérrel, paprikával, paradicsommal, boros teával
Előétel: Csirkeraguleves kapros túrógombóccal
Főétel: Sült oldalas káposztás rétessel
Desszert: Indiáner
Vacsora: Sajtban sült tojás
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos krumpligombóc

Reggeli: Vajaskifli mézzel, lekvárral és tejeskávéval
Előétel: Roston sült töltött paradicsom
Főétel: Rántott pontyszeletek vegyes körettel, tartármártással
Desszert: Gyömbéres-szilvás-mákos sütemény mascarponekrémmel
Vacsora: Svédgomba
Vegetáriánus ajánlat: Vargányával töltött sütőtök

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.