HETI MENÜ – 2015. MÁRCIUS 23-29.
Előétel: Gyors paradicsomleves
Főétel: Paprikás krumpli ecetes paprikával
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-sajtos krumplitál
Előétel: Medvehagymás minipalacsinták medvehagymás pestóval
Főétel: Egybensült medvehagymás fasírt krumplipürével
Desszert: Burgonyás-medvehagymás pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Mecseki medvehagymás tészta
Előétel: Sütőtökleves pirított tökmaggal
Főétel: Csirkecomb mustármártásban, párolt rizzsel
Desszert: Csokoládés-meggyes muffin
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes brokkoli-tojássaláta pirított kenyérkockákkal
Előétel: Pikáns leves
Főétel: Sütőtökös rizottó fekete-erdei sonkával
Desszert: Isler vagy linzer
Vegetáriánus ajánlat: Körtés-kéksajtos-diós rizottó
Előétel: Egyszerű sárgaborsóleves
Főétel: Tejszínes-húsos spagetti
Desszert: Mákos-gyümölcsös tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Medvehagymás-gombás spagetti
Reggeli: Körözött nagyon másként sós stanglival
Előétel: Magyaros laskagombaleves
Főétel: Tormával töltött marhafelsál
Desszert: Túrógombóc diókabátban
Vacsora: Virslis tésztasaláta pirítóssal, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Tésztatáska céklával és kecskesajttal töltve
Reggeli: Soproni májpástétom zsemlével
Előétel: Kelvirágleves (karfiolleves)
Főétel: Zöldfűszeres szűzpecsenye gombaraguval és túrós csuszával
Desszert: Túrós rétestorta
Vacsora: Cézár saláta császárzsemlével, száraz fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Krémsajtos avokádósaláta
HETI MENÜ – 2015. MÁRCIUS 16-22.
Előétel: Zöldséges zöldborsóleves tésztával
Főétel: Citromos karaj rizzsel és párolt zöldségekkel
Desszert: Meggyes piskóta
Vegetáriánus ajánlat: Andalúziai burgonya
Előétel: Tom yum (thai csirkeleves kókusztejjel)
Főétel: Ananászos-mogyorós pulyka fehérboros jázminrizzsel
Desszert: Thai piskótatekercs tejfölös feketeribizli-krémmel
Vegetáriánus ajánlat: Thai zöldségcurry
Előétel: Májgaluskaleves
Főétel: Zsenge tökfőzelék kaporral, sült virslivel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Hideg cukkini-tökfőzelék pestóval
Előétel: Almás csírkeaprólék leves
Főétel: Brassói aprópecsenye tarjából, csalamádé
Desszert: Pudingos lepény
Vegetáriánus ajánlat: Vegetáriánus brassói fokhagymaimádóknak
Előétel: Tejszínes-citromos gombaleves
Főétel: Kígyósi töltött gombóc
Desszert: Csokis-diós muffin
Vegetáriánus ajánlat: Gomolyás gombóc sajtmártással
Reggeli: Juhtúróval töltött póréhagyma rozskenyérrel, teával
Előétel: Márványsajtos leves
Főétel: Tepsis sertéstarja kovászos uborkával
Desszert: Klasszikus vargabéles
Vacsora: Borsos kacsamájpástétom friss péksüteménnyel, pohár száraz fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Kapros-rizses cukkini
Reggeli: Mazsolás fonott kalács habos kakaóval
Előétel: Zellerkrémleves körtével
Főétel: Csirkepaprikás kakukkfüves galuskával
Desszert: Somlói galuska - tortának
Vacsora: Ropogós bacon-szendvics, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Gombás burgonyafasírt párolt zöldségekkel
HETI MENÜ – 2015. MÁRCIUS 09 - 15.
Előétel: Savanyú tojásleves
Főétel: Göngyölt szelet spagettivel
Desszert: Bögrés kakaós muffin
Vegetáriánus ajánlat: Bundás cukkini fokhagymás joghurttal
Előétel: Selymes karfiolkrémleves bazsalikommal és parmezánnal
Főétel: Gombafasírt laskával és vargányával
Desszert: Gyömbéres-diós karikák
Vegetáriánus ajánlat: Roppanós cukkinikockák háromféle sajttal
Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Csopaki aprópecsenye burgonyakrokettel
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos-bazsalikomos rizottó
Előétel: Olcsó sütőtökleves
Főétel: Karfiolfőzelék rántott párizsival
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes karfiolkrém pirítóssal
Előétel: Kelbimbóleves galuskával
Főétel: Velencei rántott máj hasábburgonyával, káposztasalátával
Desszert: Mézes sült banán
Vegetáriánus ajánlat: Dupla rántott sajt párolt rizzsel, tartármártással
Reggeli: Csirkemájas rántotta grépfrútlével
Előétel: Almaleves aszaltszilvával
Főétel: Fácánsült hagymás édesköménnyel
Desszert: Tiroli mákos rétes
Vacsora: Pirítós erdei gombákkal, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Édesköményes-zelleres vékony pizza
Reggeli: Francia toast gyümölcsteával
Előétel: Pikáns zöldbableves
Főétel: Kacsamell erdei gyümölcsös-ribizlis chutney-val és krokettel
Desszert: Fánk Ági mama módra
Vacsora: Vajastésztában sült virsli laza fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Rizzsel rakott besameles gomba
HETI MENÜ – 2015. MÁRCIUS 2 - 8.
Előétel: Pirított tésztás leves (lebbencsleves)
Főétel: Mézes-mustáros csirkefalatok burgonyával
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos-zöldséges krumplisaláta
Előétel: Téli gezemice leves
Főétel: Sertésragu rizibizivel
Desszert: Mákos pite könnyedebben
Vegetáriánus ajánlat: Mákos nudli fahéjas öntettel
Előétel: Korhelyleves gerslivel
Főétel: Zöldbabos-tejfölös sertéspörkölt
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabpörkölt korpás galuskával
Előétel: Zsenge pórékrémleves
Főétel: Kolbászos paprikás krumpli ecetes almapaprikával
Desszert: Narancs
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.