Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.
Heti menü – 2014 szeptember 22-28.

Előétel: Egyszerű zellerkrémleves
Főétel: Tarhonyás-zöldbabos paprikás krumpli káposztasalátával
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Tarhonyás zöldségtál

Előétel: Bajor húsleves
Főétel: Bajor csülök savanyúkáposztával és gombával
Desszert: Bajor perec
Vegetáriánus ajánlat: Obatzda (bajor sajtkrém)

Előétel: Körtés édesburgonya-krémleves
Főétel: Csirkemell kínai kellel sajt alatt sütve
Desszert: Szilva
Vegetáriánus ajánlat: Lencsés rizssaláta

Előétel: Tárkonyos zöldségleves hamis májgaluskával
Főétel: Pucér krumplifőzelék, részeges sült oldalassal
Desszert: Amerikai palacsinta
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös krumplifőzelék tükörtojással

Előétel: Sütőtökkrémleves
Főétel: Babos-tonhalas tészta
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Babos tészta

Reggeli: Bolondgomba baconnel
Előétel: Fahéjas gyümölcsleves
Főétel: Nyúlpecsenye sárgarépás burgonyával
Desszert: Szilvával sült palacsinta
Vacsora: Cézár saláta
Vegetáriánus ajánlat: Cajun fűszeres krumpliegytál

Reggeli: Zabkása, egy kedvelt angol reggeli étel
Előétel: Bojtárleves
Főétel: Szűzérme kucsmagomba mártásban
Desszert: Baileys szelet
Vacsora: Bíborszínű palacsintatekercsek gombakrémmel töltve
Vegetáriánus ajánlat: Körtés-burgonyás rakottas

Heti menü – 2014 szeptember 15 - 21.

Előétel: Mexikói tejszínes kukoricakrémleves
Főétel: Zöldséges rizseshús
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Stefánia rizottó

Előétel: Egyszerű erdei gombaleves
Főétel: Borókás-gombás marhapörkölt
Desszert: Gombás leveles fánk
Vegetáriánus ajánlat: Gazdag saláta gombával és camembert-rel

Előétel: Kiskert leves
Főétel: Resztelt csirkemáj
Desszert: Nektarin vagy őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Olajbogyós zöldbabsaláta

Előétel: Erőleves égetett tésztával
Főétel: Kelkáposzta főzelék tarjaszelettel
Desszert: Gyors rizspuding
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztafőzelék kakukkfüves csicsókalepénnyel

Előétel: Tejfölös tökleves szalonnafalatokkal
Főétel: Olasz lasagne
Desszert: Szilva
Vegetáriánus ajánlat: Vegetárius brokkolis lasagne

Reggeli: Szalonna, kolbász, paprika, paradicsom, lilahagyma friss kenyérrel, hisz a szürethez kell az erő
Előétel: Pórés-szőlős húsleves
Főétel: Mustos birkapecsenye
Desszert: Szüreti rétes
Vacsora: Töltike szőlőlevélben
Vegetáriánus ajánlat: Szüreti köleskása

Reggeli: Homoródi padlizsánkrém pirítóson, koktélparadicsommal, gyümölcsteával
Előétel: Tárkonyos csirkeraguleves
Főétel: Töltött káposzta Nagymama receptje után
Desszert: Szőlős-almás kalácspuding
Vacsora: Fehérboros-tejszínes-csirkés tészta
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós palacsinta parmezánnal

Heti menü – 2014 szeptember 08 - 14.

Előétel: Paradicsomleves főzés nélkül
Főétel: Alföldi tányéros
Desszert: Mákos tejbegríz
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves rakott zöldségek

Előétel: Őszibarack krémleves
Főétel: Barackos-szerecsendiós csirkemell, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva
Desszert: Őszibarackparfé
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos őszibaracksaláta

Előétel: Egyszerű zöldségleves
Főétel: Debreceni tokány
Desszert: Tízperces kókuszos
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos krumpligombóc

Előétel: Mártogatós sajtnyárs
Főétel: Csülökkel főtt paradicsomos káposzta
Desszert: Görogdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposzta rizzsel

Előétel: Bakonyi betyárleves kolbásszal
Főétel: Húsgolyókkal rakott karfiol
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett karfiolsaláta koktélparadicsommal

Reggeli: Bőség-reggeli (kolbászos-krumplis rántotta)
Előétel: Sárgarépa krémleves zsályával és mediterrán fűszerekkel
Főétel: Majorannás sült csirke kukoricás rizzsel
Desszert: Mágnás diós palacsinta
Vacsora: Bélelt zsemle sörrel leöblítve
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos cukkinifasírt tejszínes paszternákkal

Reggeli: Amerikai palacsinta tejföllel
Előétel: Szőlős-citromos borjúraguleves
Főétel: Velővel töltött sertéskaraj rántva
Desszert: Borban futtatott szőlőszemek pirított dióbéllel
Vacsora: Zöldfűszeres-ricottás roló, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Extra rántott sajt, görög salátával

Heti menü – 2014 szeptember 1-7.

Előétel: Fűszeres sajtleves
Főétel: Retró sült hekk
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Flamand sajtszelet tejfölös tormamártással

Előétel: Korianderes sárgarépa-krémleves
Főétel: Húsos-kelkáposztás tészta
Desszert: Dinnyelimonádé
Vegetáriánus ajánlat: Lekváros derelye (barátfüle)

Előétel: Tarhonyaleves füstölt kolbásszal
Főétel: Borjúhússal és paradicsommal töltött padlizsán
Desszert: Csörögefánk gyorsan
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós rántott padlizsán párolt rizzsel, paradicsomsalátával

Előétel: Tejszínes zöldborsóleves
Főétel: Magyaros töltött paprika
Desszert: Barackos-vaníliás lepény
Vegetáriánus ajánlat: Töltött paprika gombás változatban

Előétel: Almás csirkeleves
Főétel: Milánói spagetti
Desszert: Csokoládé- és gyümölcsparfé
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges milánói spagetti

Reggeli: Aratók reggelije
Előétel: Őszibarackleves tokaji módra
Főétel: Karalábélevélbe tekert füstölt csülök kucsmagomba dresszinggel
Desszert: Bögrés szőlőlepény
Vacsora: Virslivel töltött lángos habzó sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Könnyű zöldségfasírt kapros tartármártással, sült burgonyával

Reggeli: Citromos tonhalkrém pritóson, frissen facsart gyümölcslével
Előétel: Citromos zellerkrémleves
Főétel: Sárgabarackos bárány bulgursalátával
Desszert: Rigó Jancsi
Vacsora: Sajtos csirkemellsaláta kellemes fröccsel

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.