HETI MENÜ – 2014. DECEMBER 22-28.
Előétel: Debreceni cibereleves
Főétel: Gyöngyhagymás tészta
Desszert: Részeges körtés-túrós torta
Vegetáriánus ajánlat: Sütőben sült legyezőburgonya
Előétel: Szerecsendiós sárgaborsó-krémleves
Főétel: Zeller töltve, burgonyapürével
Desszert: Túró Rudi házilag
Vegetáriánus ajánlat: Céklasaláta fürjtojással
Reggeli: Kacsamájpástétom pirítóssal
Előétel: Bajai halászlé (ezúttal jó nagy fazékban)
Főétel 1: Narancsos pulykamell vörösboros aszalt szilvával
Főétel 2: Őzcomb pikáns mártással, burgonyakrokettel
Desszert: Bejgli három töltelékkel
Vacsora: Marinírozott hal
Vegetáriánus ajánlat: Krémsajtos-snidlinges krumplisaláta, mézes olajban sült kecskesajt
Reggeli: Mákvirág-kalács tejekávéval
Előétel: Egzotikus fűszeres sütőtökkrémleves
Főétel 1: Kolbászos-májas töltött hús, zöldborsókrém
Főétel 2: Omlós kacsasült portóis meggyzselével
Desszert: Vodkás-narancskrémes karikák
Vacsora: Karácsonyi tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Finn karácsonyi rakott répa, vegetáriánus töltött káposzta
Reggeli: Karácsonyi gyümölcskenyér, karácsonyi kakaó
Előétel: Hideg narancsleves habgaluskával és kandírozott narancshéjjal
Főétel 1: Fácán fügével és szőlővel
Főétel 2: Kolozsvári töltött káposzta
Desszert: Pavlova torta
Vacsora: Lazacos-kapribogyós burgonyasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Datolyás-parmezános édesköménysaláta, színes sárgaborsóroládok
Reggeli: Sonkás omlett-tekercs
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Káposztán sült hurka főtt burgonyával
Desszert: Gesztenyés-meggyes patkó
Vacsora: Gombakrém pirítóssal
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos-sajtkrémes-sütőtökös lepény
Reggeli: Foszlós mazsolás kalács tejjel
Előétel: Tökös gesztenye-krémleves sonkás pirított kaláccsal
Főétel: Tepsis csirkecombok parasztosan
Desszert: Kolbászos és sajtos pogácsa
Vacsora: Hagymás-majoránnás csirkemáj
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsánnal sült gnocchi
HETI MENÜ – 2014. DECEMBER 15-21.
Előétel: Gulyásleves csípősen, tejföllel
Főétel: Tojással töltött dagadó
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Ropogós cukkini-ropogós
Előétel: Erdélyi csorba húsgombóccal
Főétel: Erdélyi marhatokány
Desszert: Erdélyi vargabéles
Vegetáriánus ajánlat: Túrógombóc az erdélyi nagymama szerint
Előétel: Szegedi kolbászos leves
Főétel: Mátrai rakott kelkáposzta
Desszert: Meggybefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Sajtkrémes padlizsántekercsek
Előétel: Finom tárkonyos pulykaraguleves
Főétel: Vegyes hússzeletek Dubarry módra
Desszert: Citromos-mascarponés muffin
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos karfiolfőzelék
Előétel: Bableves fehérbabból
Főétel: Töltött tészta (házi ravioli) paradicsommártásban
Desszert: Zabpelyhes keksz dióval
Vegetáriánus ajánlat: Spenótós-túrós ravioli mozzarellás szósszal
Reggeli: Cibu - avagy a kiadós reggeli, egy jóízű teával
Előétel: 44 gerezdes fokhagymaleves parmezánnal
Főétel: Csirketorta
Desszert: Somlói galuska
Vacsora: Kocsonya
Vegetáriánus ajánlat: Sült kecskesajt almapástétommal és karamellizált tökmaggal
Reggeli: Melós reggelije frissen facsart gyümölcslével
Előétel: Almás sajtleves kakukkfüves-almás párnával
Főétel: Marhaszelet gombás-májas raguval, burgonyafánkkal
Desszert: Ropogós szőlős tortácska
Vacsora: Krémes sajttekercs, egy pohár sör illik hozzá
Vegetáriánus ajánlat: Pirított póréhagyma mustármártásban burgonyalepénnyel
HETI MENÜ – 2014. DECEMBER 8-14.
Előétel: Illatos gesztenyekrémleves
Főétel: Hagyományos paprikás krumpli
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Paprikás krumpli galuskával
Előétel: Palócleves gazdagon
Főétel: Palóc oldalas friss barnakenyérrel
Desszert: Sült gesztenye
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúróval töltött palóc lángos
Előétel: Hagymaleves sajtos pirítóssal
Főétel: Csirkepörkölt cigányosan túrós csuszával
Desszert: Bögrés mákos
Vegetáriánus ajánlat: Kukoricás babsaláta
Előétel: Egyszerű rizsleves
Főétel: Magyaros zöldbabfőzelék
Desszert: Fekete-erdő desszert
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös zöldbabfőzelék
Előétel: Húsos kukoricaleves
Főétel: Vargányás sztrapacska
Desszert: Aszalt gyümölcsös muffin
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós sztrapacska
Reggeli: Szívecskés tükörtojás piritóssal, teával
Előétel: Karalábé-krémleves baconnel és garnélarákkal
Főétel: Káposztán sült hurka
Desszert: Gundel palacsinta
Vacsora: Aszpikos sonkatekercs franciasalátával, zsemlével és egy pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsán és cukkini szezámmagos bundában
Reggeli: Gyors kakaós kalács tejeskávéval
Előétel: Aszaltszilva-leves pörkölt dióval
Főétel: Párolt marhahátszín gombás velővel
Desszert: Krémsajtos kehely feketeribizlivel
Vacsora: Virslis-sajtos töltött lángos sörrel öblítve
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült tökszeletek kapros-fűszeres öntettel
HETI MENÜ – 2014. DECEMBER 01 - 07.
Előétel: Körtekrémleves pörkölt mogyoróval
Főétel: Húsos derelye párolt káposztával
Desszert: Édes sült sütőtök
Vegetáriánus ajánlat: Áfonyás-túrós derelye
Előétel: Marokkói paradicsomleves fűszeres húsgombócokkal
Főétel: Fűszeres kolbászkák édeskömény-salátával és arab lapos kenyérrel
Desszert: Marokkói fügés datolyagolyó
Vegetáriánus ajánlat: Shakshuka (tunéziai fűszeres lecsó) tojással és arab lapos kenyérrel
Előétel: Sültpaprika-leves
Főétel: Brassói
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Vega brassói
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.