Heti menü – 2013. október 21 - 27.
Hétfő
Előétel: Currys-tejfölös zöldségleves
Főétel: Sonkás rántott sajt nyári salátával
Desszert: Csörögefánk
Vegetáriánus ajánlat: Extra rántott sajt
Kedd - főzzünk egzotikus ételeket ma
Előétel: Jalapeno krémleves
Főétel: Szezámmagos-bundás csirkefalatok édes-csípős mártással
Desszert: Papaya-szelet
Vegetáriánus ajánlat: Pakora (indiai sült zöldség)
Szerda
Reggeli: Friss zöldsaláta virslivel és sajttal
Előétel: Csirkeaprólék-leves csigatésztával
Főétel: Serpenyős sertéskaraj zöldborsópürével, sült fokhagymával és répával
Desszert: Gazdag gyümölcsrizs
Vacsora: Baconben sült csirkemáj
Vegetáriánus ajánlat: Francia sajtos makaróni
Csütörtök
Előétel: Orjaleves
Főétel: Finomfőzelék sült virslivel
Desszert: Bögrés mákos
Vegetáriánus ajánlat: Finomfőzelék (liszt és tej nélkül)
Péntek
Előétel: Gyömbéres-narancsos sütőtökleves
Főétel: Túrós csusza
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis túrós tészta
Szombat
Reggeli: Mazsolás kalács tejjel, tejes kávéval, vagy kakaóval, ki mit szeret
Előétel: Fűszeres kelkáposztaleves
Főétel: Csirkebecsinált rizibizivel
Desszert: Palacsinta kedvünk szerinti töltelékkel
Vacsora: Waldorf saláta rozskenyérrel, könnyű fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Angolzelleres saláta almával és sajttal
Vasárnap
Reggeli: Füstölt sprotni vajas kenyérrel, citromszeletekkel, teával
Előétel: Brokkolikrémleves mozzarella falatokkal
Főétel: Balatoni borjúszeletek párolt rizzsel
Desszert: Rigó Jancsi
Vacsora: Egyszerű vacsora Rebeka módra
Vegetáriánus ajánlat: Sörtésztában sült padlizsán, cukkini, patiszon
Heti menü – 2013. október 14 - 20.
Hétfő
Előétel: Tejszínes hagymaleves
Főétel: Pásztortarhonya paradicsomsalátával
Desszert: Szilva
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres zöldséges pizza
Kedd - ma magyar tájakon barangolunk
Előétel: Alföldi gombócleves
Főétel: Bükki sertéskaraj hasábburgonyával
Desszert: Somlói galuska
Vegetáriánus ajánlat: Békési tojásos tök
Szerda
Előétel: Erőleves daragaluskával
Főétel: Mézes nyúl aszalt szilvával és diós árpagyönggyel
Desszert: Bögrés kakaós sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres gersli dióval
Csütörtök
Előétel: Tárkonyos-tejszínes raguleves
Főétel: Paradicsomos káposztafőzelék kötözött sonkával
Desszert: Sajtos rúd
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposzta gombafasírttal
Péntek
Előétel: Őszibarack krémleves főzés nélkül
Főétel: Sztrapacska túróval és szalonnapörccel
Desszert: Almás rétes
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás sztrapacska
Szombat
Reggeli: Bundáskenyér citromos teával
Előétel: Krumplikrémleves kéksajttal és zellercsíkokkal
Főétel: Pisztáciás csirkemell őszibarackkal
Desszert: Csúsztatott palacsinta
Vacsora: Vöröslencse pástétom friss kenyérrel
Vegetáriánus ajánlat: Vargányával töltött sütőtök
Vasárnap
Reggeli: Tökmagolajos túró rozskenyéren, paradicsommal
Előétel: Sertéscsülkös szarvasleves
Főétel: Pangasius provence-i fűszerekkel
Desszert: Házi krémes
Vacsora: Almás palacsinta
Vegetáriánus ajánlat: Olasz lecsós tészta
Heti menü – 2013. október 07 - 13.
Hétfő
Előétel: Padlizsánkrémleves pirítóssal
Főétel: Csirkeszárny burgonyaágyon
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Fetás-diós padlizsánkrém
Kedd - ma látogassunk Portugáliába
Előétel: Portugál paradicsomleves
Főétel: Portói csirke
Desszert: Arroz doce (portugál tejberizs)
Vegetáriánus ajánlat: Portugál a la Rieger
Szerda
Előétel: Kolbászos sárgaborsóleves
Főétel: Szilvás-gyöngyhagymás comb párolt rizzsel
Desszert: Vaníliás túrógombóc
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gomba hasábburgonyával
Csütörtök
Előétel: Mézes körtekrémleves
Főétel: Rizses lecsó kolbásszal
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-rizses lecsó
Péntek
Előétel: Sütőtök levesben megfogalmazva
Főétel: Káposztás cvekedli
Desszert: Vaníliapuding
Vegetáriánus ajánlat: Öntött karfiol
Szombat
Reggeli: Csicseriborsókrém kétszersültön, friss gyümölcslével
Előétel: Csirkeraguleves kapros túrógombóccal
Főétel: Rakott krumpli
Desszert: Őszibarackos-szőlős túrótorta
Vacsora: Csirkemájpástétom pirítóssal
Vegetáriánus ajánlat: Almás-gombás rakott krumpli
Vasárnap
Reggeli: Omlett pirítóssal, zöld teával
Előétel: Tejszínes karfiolleves húsgombóccal
Főétel: Besztercei töltött liba
Desszert: Brownie torta mascarponés narancskrémmel és kandírozott naranccsal
Vacsora: Fokhagymás kagylósaláta
Vegetáriánus ajánlat: Vegetárius töltött cipó
Heti menü – 2013. szeptember 30 - október 06.
Előétel: Lencseleves kolbásszal
Főétel: Darált hússal rakott zöldségek
Desszert: Mákos guba mézzel
Vegetáriánus ajánlat: Tészta gorgonzolás mártással
Kedd - ma kecskesajt a fő alapanyagunk
Előétel: Hideg zellerkrémleves
Főétel: Spenótos-kecskesajtos csirkemell
Desszert: Töltött füge
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett kecskesajt ruccolával
Szerda
Előétel: Póréhagymaleves cukkinival
Főétel: Csopaki sertésszelet párolt rizzsel
Desszert: Vargabéles
Vegetáriánus ajánlat: Pétervári céklasaláta
Csütörtök
Előétel: Szőlős szilvaleves
Főétel: Kelkáposzta főzelék marhapörkölttel
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta főzelék vega fasírttal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.