Farsangi szalagos fánk
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus grízgaluska leves
Rakott zöldbab darált hússal
Tárkonyos csirkeraguleves
Babgulyás
Kapros tökfőzelék virslivel
Hagymás rostélyos
Körömpörkölt csülökkel
Zsemlegombóc
Vadas marha
Finomfőzelék
Klasszikus kuglóf
Csupacsokis brownie
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus stíriai metélt
Dödölle - az eredeti recept
Péksuli

Péksuli Szabival: így készül a foszlós házi bagett és batard

bagett
A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon foszlós bagetteket és batardokat.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.