Vadas marha
Dödölle - az eredeti recept
Csupacsokis brownie
Kapros tökfőzelék virslivel
Dubarry-csirkemell
Klasszikus grízgaluska leves
Finomfőzelék
Epres blondie
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rakott zöldbab darált hússal
Mézes-mustáros csirkemell
Farsangi szalagos fánk
Mákos guba
Klasszikus kuglóf
Zsemlegombóc
Tojásos nokedli fejes salátával
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus stíriai metélt
Péksuli

Péksuli Szabival: így készül a kívül ropogós, belül puha pacsni

pacsni
Így készül a tökéletes pacsni! A receptet nem más, mint az ország pékje, Szabadfi Szabolcs mutatja meg nekünk.

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon tökéletes pacsnit.

A PACSNI PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.