Hagymás rostélyos
Klasszikus stíriai metélt
Krémes spenótfőzelék
Finomfőzelék
Vadas marha
Klasszikus kuglóf
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Dödölle - az eredeti recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Káposztás tészta egyszerűen
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Babgulyás
Epres blondie
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rakott zöldbab darált hússal
Kijevi csirkemell rizibizivel
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Csupacsokis brownie
Krumpli, burgonya, pityóka - jópár név és legalább ennyi, ha nem több kiváló tulajdonság jellemzi kedvenc köret-alapanyagunkat. Mindjárt itt van négy, amit jó, ha a mindennapokban észben tartasz.
1. Sótalanításhoz

Az elsózott zöldséglevesbe reszelj egy nyers krumplit! Azonban a húslevesbe egészben tedd bele, és ha megpuhult, vedd ki!

2. Sűrítésre

A mártásba vagy szószba ételsűrítő helyett főzhetsz burgonyát. Amikor puhára párolódott, pürésítsd!

3. Szagsemlegesítésre

Ha káposztát főzöl, tegyél a főzővizébe egy nyers krumplit, ami megköti a szagokat.

4. Panírozáshoz

A lisztbe, majd felvert tojásba mártott hússzeletet zsemlemorzsa helyett gyengéden nyomkodd reszelt burgonyába! Arra figyelj, hogy ezt alacsony hőfokon kell megsütni.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.