Először a rántotthús-sütéshez adtunk tippek, most pedig a főzelékfőzés kerül terítékre.
OLCSÓ, GYORS ÉS EGYSZERŰ: A LEGJOBB FŐZELÉKEK EGY HELYEN >>>
1.
A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt hagymát teszünk.
2.
Ha a szárazbabhoz főzés közben egy fél zöldpaprikát adunk, jobban kihozza a bab ízét.
3.
Ha azt szeretnéd, hogy a tök szép szálas maradjon a főzelékben, gyalulás után keverj hozzá egy kis ecetet. A pirított hagymához add a kaprot, kevés vízben főzd, és tejfölösen habard be. Minden főzelék finomabb, ha nem rántással sűríted!
4.
A bab gyorsabban megfő, ha a főzővízbe teszel egy késhegynyi szódabikarbónát. Ezzel elkerülheted a gázképződést is!
5.
Ha főzéskor a lencséhez pár szelet paradicsomot adsz, sokkal hamarabb puhul!
6.
Ha azt akarod, hogy főzés után is szép zöld maradjon a spenót, tegyél a főzőlébe egy fél kávéskanál szódabikarbónát.
7.
Nem lesz csomós a rántás, ha a serpenyőt lehúzzuk a tűzről, felöntjük egy pohár hideg vízzel, majd 5 perc pihentetés után habverővel elkeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.