Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Praktikus

Hogy lesz kemény a tejszínhab? 4 apró trükk, amit tudnod kell!

tejszínhab
"Kemény habbá verjük" - áll sok receptben, azt azonban kevés helyen árulják el, hogyan is kell elvégezni jól a műveletet. Mi most megosztunk veletek 4 tippet, melyek segítségével tökéletes tejszínhabot készíthettek.

1. Keményebb lesz a hab, ha a tejszínt és a habverőt is lehűtjük, mielőtt felverjük.

2. A habverés alatt a tálunkat helyezzük egy jégkockával teli edénybe, így is keményebb lesz a tejszínünk.

3. Tegyünk a tejszínbe 1 db tojásfehérjét, hűtsük le, és úgy verjük fel. Több és keményebb habot kapunk.

4. Néhány csepp citromlé is segít, hogy keményebb tejszínhabot kapjunk.

TÚL SOK LETT A KRUMPLIPÜRÉ? KI NE DOBD! 3 BOMBAJÓ MARADÉKMENTŐ TIPP! >>>
ÍGY FŐZZ OLYAN BABLEVEST, MINT NAGYI - 8 TIPP, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN! >>>
ÍGY LESZ OMLÓS! 6 TRÜKK, AMIT TUDNOD KELL, HA HALAT KÉSZÍTESZ >>>
4 HASZNOS KONYHAI PRAKTIKA, HOGY SÜTÉS KÖZBEN NE FRÖCSÖGJÖN A FORRÓ OLAJ >>>
5 TUTI TIPP,HOGY VAJPUHA ÉS OMLÓS LEGYEN A HÚS >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.