Így lesz habos és nagyon finom a csúsztatott palacsinta – mutatjuk a receptet!

Hogy mitől csúsztatott? A palacsintáknak csak az egyik felét sütjük meg, és sült felükkel egymásra rétegezzük – csúsztatjuk – őket úgy, hogy közéjük valamilyen tölteléket teszünk. Süthetünk a szokásosnál kisebb palacsintákat, így egyszerre akár kettő, különféle ízesítésű „tortát" is készíthetünk.
A csúsztatott palacsinta egyébként másban is különbözik a hagyományostól: az összetevők listája vajjal bővül, illetve a tojásokat nem egyben, hanem szétválasztva, a fehérjét kemény habbá verve kell a tésztához forgatni. A csúsztatott palacsinta habosabb, lágyabb, mint a sima, érdemes kipróbálnod. Íme, a mi kedvencünk, amit a házi készítésű málnaöntet tesz még ízletesebbé!
A málnaöntethez:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.