Bármilyen típusú káposztás receptet szeretnénk kipróbálni, akár párolt káposztát, akár savanyú káposztát, akár a magyaros káposztasalátát vagy az amerikai coleslaw-t, elsődleges a vékony csíkokra gyalult káposzta besózása - Széll Tamás séf azt is elmondta, miért fontos ez: enélkül az alapanyag, bármilyen más alkotóelemmel, például ecettel talákozik, összeesik, és a további felhasználáskor előjön a káposzta jellegzetes, kesernyés íze.
Az európai Bocuses d'Or győztes séf azt is elmondta, hogy legjobban a vékony levelű, laposabb fejű erdélyi, és az osztrák termesztésű, csúcsosabb formájú fiatal káposztát kedveli.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.