A lágy sajtok egy-két hétig, a kemények három hétig is megtartják aromájuk. Legjobb, ha ezeket folpakba csomagolva vagy légmentesen záródó műanyag dobozban rakod el. A juhsajt legfeljebb egy hétig őrzi meg a szavatosságát.
A friss árucikk legfeljebb egy napig áll el a hűtőben. A mélyhűtött változatok akár hetekig is tárolhatók, feltéve, ha nem olvadnak ki szállítás közben.
A 4-6 fokra állított hűtőben kb. két-három napig friss marad. Ha ennél tovább szeretnéd tárolni, mindenképpen fagyaszd le, így akár hat hónapig is eltartható.
A dobozon feltüntetett szavatossági idő után még egy-két napig fogyasztható. Ilyenkor azonban mindig ellenőrizd, kifogástalan-e az illata! A kibontott terméket négy-öt napig használhatod fel.
A nyers tojás frissességét úgy ellenőrizheted, hogy egy pohár hideg vízbe teszed: az öreg példány a víz felszínén lebeg, míg a friss lesüllyed a fenekére. A nyers tojást tartalmazó ételeket és a majonézes saláták maradékát, az elkészítésüket követő 24 órán belül el kell fogyasztani!
A megmaradt főtt tésztát lezárt dobozban még kb. három napig, lefagyasztva akár egy hétig is tárolhatod. A kibontott csomagolású nyers termék kb. egy évig eltartható, utána elveszíti az ízét.
Minden tejfélére igaz, hogy a felnyitása után három napon belül meg kell inni. Ne hagyd a konyhaasztalon, minél hamarabb tedd be a hűtőbe, mert nagyon gyorsan megsavanyodhat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.