Itt még nem térünk el olyan nagyon a hagyományos panírtól, viszont hozzáadunk némi borsot, ami máris sokat változtat a végeredmény ízén. Tehát az összetevők: liszt borssal, tojás, és zsemlemorzsa. Érdekesség, hogy az angolok olajjal és/vagy vízzel habosra keverik a tojást, hogy levegősebb, könnyedebb panírt kapjanak. Érdemes lehet ezt is kipróbálni!
A sörtészta olyan, mint a palacsintatészta, csak szóda, tej vagy víz helyett sör kerül bele. A sörrajongók biztos örülni fognak neki, hogy a kedvenc italuk a tányéron is jelen van, de az ételnek nem lesz sör íze, így bárki bátran fogyaszthatja. A végeredmény kevésbé lesz morzsás, mint a hagyományos panír.
Finom, tápláló és egészséges. Igen, a kókuszról van szó. Lehetséges, hogy eddig nem gondoltad, hogy akár ízletes, diétás panírt is készíthetsz belőle, pedig nagyon egyszerű! A menet a szokásos: forgasd meg a húst, vagy amit éppen rántani akarsz, először lisztben, majd tojásba, és végül zsemlemorzsa helyett kókuszreszelékben. Ha extra kókuszosan vagy épp extra egészségesen szeretnél étkezni hagyományos zsír vagy olaj helyett használhatsz kókuszzsírt is a kisütéshez.
Egy másik egészséges és különleges alternatíva a panírozáshoz a kukoricapehely. A menet ugyanaz, liszt, tojás, és végül kukoricapehely. Nem, nem olyan lesz, az íze, mintha kukoricapelyhet ennél hússal. Annál sokkal finomabb. Érdemes kipróbálni!
Az is nagyon feldobhatja a panírt, ha zsemlemorzsa helyett magvakat használunk. Lehet szezámmag, mandula, mogyoró, dió... Használhatunk egyfélét, vagy mixelhetjük is, mindenkinek ízlése szerint. Így egészen biztosan nem egy szokványos ízű rántott szeletet kapunk, hanem egy igazán különlegeset.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.