A raguleves különösen finom vaddisznóból, főleg, ha az rotyog, ami reggel még a tarlón kocogott. Mindannyian szeretjük a friss, házi alapanyagokat, tudjuk, hogy a kapirgálós csirke utánozhatatlanul finom, de nincs olyan aranyszabály, hogy a friss alapanyagnak a kertből kell kikerülnie, jöhet az éppenséggel az erdőből is. Fontos azonban, hogy ellenőrzött forrásból származzon! A végeredmény pedig egyszerűen mennyei!
Ha szembe jön veled egy vaddisznó, akkor – ha nem vagy vadász- egyetlen lehetőséged van: a futás. A vaddisznót nem lehet megijeszteni és fára mászni sem érdemes előle, mert okos állatok, és kivárják, amíg az ember leesik. Ennél már csak a medve rosszabb, mert az fára is tud mászni – no nem is főzzük meg!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.