Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Mákos guba  recept
Mákos guba
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Promóció

A Takarék Bistro bemutatja: tárkonyos raguleves vaddisznóból

tárkonyos raguleves vaddisznóból
A raguleves kihagyhatatlan a családi ebédek kínálatából! Kicsiknek és nagyoknak, cipóból vagy tányérból, tejföllel vagy tejföl nélkül, mindenképpen garantált kedvenc lesz.

A raguleves különösen finom vaddisznóból, főleg, ha az rotyog, ami reggel még a tarlón kocogott. Mindannyian szeretjük a friss, házi alapanyagokat, tudjuk, hogy a kapirgálós csirke utánozhatatlanul finom, de nincs olyan aranyszabály, hogy a friss alapanyagnak a kertből kell kikerülnie, jöhet az éppenséggel az erdőből is. Fontos azonban, hogy ellenőrzött forrásból származzon! A végeredmény pedig egyszerűen mennyei!

A TÁRKONYOS RAGULEVES VADDISZNÓBÓL PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>>

Séfpraktikák a tökéletes végeredményhez:

  • A zöldnövényeket nyugodtan használhatjuk szárral együtt a levesekhez, de tálalás előtt halásszuk ki őket.
  • Látványos és igen jóízű megoldás, ha tálaláskor a tányérba rusztikusra vágott zöldfűszereket szórunk és erre merjük rá a forró levest. Intenzívebb, friss ízeket kapunk ezáltal.
  • A zöldségek a hosszú főzési idő alatt íztelenné válnak, ezért a mesterszakácsok kiveszik őket a kész levesből. Friss zöldségeket aprítanak gyufaszál méretűre, amit 1-2 percre lobogó vízbe dobnak és ezek, a picit még roppanós, intenzív ízű és színű zöldségek kerülnek tálaláskor a levesbe.

Jó tanács a vaddisznóval való találkozáshoz:

Ha szembe jön veled egy vaddisznó, akkor – ha nem vagy vadász- egyetlen lehetőséged van: a futás. A vaddisznót nem lehet megijeszteni és fára mászni sem érdemes előle, mert okos állatok, és kivárják, amíg az ember leesik. Ennél már csak a medve rosszabb, mert az fára is tud mászni – no nem is főzzük meg!

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: HŰSÍTŐ EPERLEVES JOGHURTTAL ÉS CSOKOLÁDÉDARABOKKAL>>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: SEGAL & VIDA GASZTROSOROZATA A TRADICIONÁLIS KONYHA ÚJRAGONDOLÁSÁRÓL>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.