Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Puncstorta  recept
Puncstorta
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Promóció

A Takarék Bistro bemutatja: tárkonyos raguleves vaddisznóból

tárkonyos raguleves vaddisznóból
A raguleves kihagyhatatlan a családi ebédek kínálatából! Kicsiknek és nagyoknak, cipóból vagy tányérból, tejföllel vagy tejföl nélkül, mindenképpen garantált kedvenc lesz.

A raguleves különösen finom vaddisznóból, főleg, ha az rotyog, ami reggel még a tarlón kocogott. Mindannyian szeretjük a friss, házi alapanyagokat, tudjuk, hogy a kapirgálós csirke utánozhatatlanul finom, de nincs olyan aranyszabály, hogy a friss alapanyagnak a kertből kell kikerülnie, jöhet az éppenséggel az erdőből is. Fontos azonban, hogy ellenőrzött forrásból származzon! A végeredmény pedig egyszerűen mennyei!

A TÁRKONYOS RAGULEVES VADDISZNÓBÓL PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>>

Séfpraktikák a tökéletes végeredményhez:

  • A zöldnövényeket nyugodtan használhatjuk szárral együtt a levesekhez, de tálalás előtt halásszuk ki őket.
  • Látványos és igen jóízű megoldás, ha tálaláskor a tányérba rusztikusra vágott zöldfűszereket szórunk és erre merjük rá a forró levest. Intenzívebb, friss ízeket kapunk ezáltal.
  • A zöldségek a hosszú főzési idő alatt íztelenné válnak, ezért a mesterszakácsok kiveszik őket a kész levesből. Friss zöldségeket aprítanak gyufaszál méretűre, amit 1-2 percre lobogó vízbe dobnak és ezek, a picit még roppanós, intenzív ízű és színű zöldségek kerülnek tálaláskor a levesbe.

Jó tanács a vaddisznóval való találkozáshoz:

Ha szembe jön veled egy vaddisznó, akkor – ha nem vagy vadász- egyetlen lehetőséged van: a futás. A vaddisznót nem lehet megijeszteni és fára mászni sem érdemes előle, mert okos állatok, és kivárják, amíg az ember leesik. Ennél már csak a medve rosszabb, mert az fára is tud mászni – no nem is főzzük meg!

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: HŰSÍTŐ EPERLEVES JOGHURTTAL ÉS CSOKOLÁDÉDARABOKKAL>>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: SEGAL & VIDA GASZTROSOROZATA A TRADICIONÁLIS KONYHA ÚJRAGONDOLÁSÁRÓL>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.