Elkészítés: Az áfonyát lassú tűzön kb. 10 percig főzöd a borban, majd leveszed, hagyod kihűlni, majd leszűröd. A bort félreteszed. A karajt kinyitod, hogy egyetlen hatalmas szeletet kapj, majd kiklopfolod jó vékonyra. Tegyél az asztalra egy jó nagy nylont (fontos), ami nagyobb a húsnál, és erre tedd rá a húst. Sózod, borsozod, és megkened egy kicsit olajjal. Ráreszeled a sajtot, utána rászórod egyenletesen a vörösáfonyát. A nylon segítségével jó szorosan feltekered, és kétszer becsavarod alufóliába úgy, hogy a második fólia fent záródjon össze (így nem folyik ki a leve). Beteszed tepsibe, és mehet a sütőbe. Nem kell neki sok, kb. 1 órácska. A félretett bort felteszed forrni, és amikor kezd sűrűsödni, felöntöd tejszínnel (ízlés szerint). Ez csak egy kis szósz lesz rá.
A köret hagyományos krumplipüré lesz kis változtatással. Amikor felkockáztad a krumplit, belekockázod az almát, és így főzöd meg. Leöntöd a vizet, vajjal összetöröd, és nem tejjel, hanem tejszínnel készíted. Mehet bele egy kis ételízesítő, szerecsendió (finoman).
Ha a hús kész, kicsit hagyod hűlni, szeletekre vágod, ráöntöd a szószt (ami egy kicsit híg, de az íze a lényeg), és kész!!! Jóétvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.