Elkészítés: A tojásfehérjéket csipetnyi sóval kemény habbá verjük. A lisztet mély tálba szórjuk, összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, közepébe mélyedést készítünk, majd a tojások sárgájával és sör 1/3 részével simára keverjük. Apránként hozzáadjuk a maradék sört, végül kíméletesen beledolgozzuk a tojáshabot. Sűrű masszát kapunk, amit a tojáshab néhány perc múlva felhígít, így jól lehet vele dolgozni.
A halat fél órára kissé besózzuk, majd szárazra töröljük, belemártjuk a masszába, kissé lecsepegtetjük, azután forró olajban aranysárgára sütjük.
Párolt rizzsel körítjük és póréhagymacsírával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.