Elkészítés: A margarint a liszttel eldolgozzuk, majd hozzáadjuk a darált diót, a porcukrot és a sót. 3 mm vékony tésztát nyújtunk, korongokat szúrunk ki, gyűszűvel ezek közepét is kiszúrjuk. Megsütjük. Miután kihűltek a karikák, egyik oldalukat étcsokival vonjuk be. Megvárjuk, míg a csoki megszilárdul, majd a másik oldalát bevonjuk a tejcsokival, és azonnal megszórjuk a darabos dióval, így nem fog lepotyogni. Másik díszítés: nem diót szórunk rá, hanem a tejcsokis felére csíkokat húzunk étcsokiból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.