Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 2 cipót formálunk belőle. Az egyiket kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy közepes méretű tepsit.
A töltelékhez 15 dkg cérnametéltet sós vízben kifőzünk, és alaposan lecsepegtetünk. A túrót elkeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, 1 citrom reszelt héjával, 2 dl tejföllel és 4 tojássárgával, ízlés szerint mazsolával és az olvasztott margarinnal. Hozzáadjuk a habbá felvert 6 tojásfehérjét, összekeverjük a kifőtt metélttel, és a tepsiben lévő tésztalapra terítjük. Ráborítjuk a másik kinyújtott tésztalapot, a tetejét villával megszurkáljuk, és szép pirosra sütjük. A tetejét porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.