Elkészítés: Kicsutkázzuk az almát, szeletekre vágjuk.
Kimérjük a lisztet, beleütünk 2 tojást, hozzáadunk egy csipet sót, kevés cukrot és egy kis fahéjat, valamint annyi vizet (szóda is lehet), hogy sűrű masszát kapjunk.
Felforrósítjuk egy serenyőben az olajat vagy vajat. Az almaszeleteket a masszába mártjuk, beletesszük az olajba, aranybarnára ssütjük mindkét oldalát. Konyhai törlőpapírral bélelt tálba kiszedjük, hogy felszívja a felesleges olajat.
Vaníliás vagy fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.