Elkészítés: A csirkemájat megmossuk és nagyobb darabokra vágjuk. A póréhagymát meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük.
Felforrósítunk 3 evőkanál olajat, épp csak megfuttatjuk benne a hagymát, rátesszük a májat, pár perc alatt összepirítjuk (túlsütni nem szabad, mert a máj megkeményedik). Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a petrezselyemmel, majorannával.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Az almát megmossuk, „kalapját” levágjuk, a magját és húsát kivájjuk úgy, hogy az almának csak vékony fala maradjon.
Beletöltjük a májat, hőálló tálba állítjuk, és sütőben 10 percig sütjük.
Közben a salátát megmossuk és összetépkedjük. A paradicsomokat négybe vágjuk. A salátával együtt tányérra tesszük. Meglocsoljuk a maradék olajjal, megszórjuk borssal, és rátesszük a sült almás csirkemájat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.