Előkészítés: Az almákat négybe vágjuk, magházukat eltávolítjuk, és a húsukat felaprítjuk.
Elkészítés: A cukrot bóléstálba tesszük, leöntjük fél liter almalével, és addig állni hagyjuk, amíg a cukor feloldódik benne. Beletesszük az almát, a fahéjat és a citromhéjat. Annyi almalevet töltünk rá, hogy az almát ellepje. Ezután legalább 3 órára hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt a maradék lehűtött almalevet hozzátöltjük, és az ásványvízzel felöntjük. Citromfűvel vagy borsmentával díszíthetjük, amiből ízlés szerint a poharakba is tehetünk néhány levélkével.
Tipp:
Alkoholos almabólé: Az almalevet 2 üveg száraz fehérborral, az ásványvizet pedig pezsgővel helyettesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.