Elkészítés: A hőálló bögréket (kb. 6 bögréhez elegendő) kivajazzuk, és egy tepsibe állítjuk. A sütőt előmelegítjük. Az almát megmossuk, magházát eltávolítjuk, és vékonyan felszeleteljük. A piros héjú szeletekből tetszés szerinti motívumokat kivágunk. A maradék almát apró darabokra vágjuk. A lisztet az élesztővel elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk az alma kivételével a többi hozzávalót is, és konyhai robotgéppel (dagasztó spirállal) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig sima tésztává dagasztjuk. A tésztát meleg helyen kelni hagyjuk, míg láthatóan megnő. A megkelt tésztához hozzáadjuk az almadarabokat, még egyszer jól átdagasztjuk, majd a bögrékbe töltjük. A tetejükre egy-egy kivágott almamotívumot helyezünk. A tepsit a bögrékkel együtt a sütő alsó részébe toljuk, és a süteményeket megsütjük (légkeveréses sütőben 160 fokon, gázsütőben kb. 2-3. fokozaton kb. 30 perc). Sütés után kb. 10 percig hűlni hagyjuk, majd még melegen a bögrékben tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.