Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk, enyhén megsózzuk, és nagyon picit megborsozzuk, épp csak hogy egy kicsit pikánsabb legyen. Az almákat meghámozzuk, és szeletekre vágjuk. A csirkemellet serpenyőben hevített olajra dobjuk, és egy kicsit átsütjük. Ha mindkét oldala megpirult kicsit, akkor az almaszeleteket hozzádobjuk. Fedő alatt pároljuk kicsit, majd hozzáöntjük a bort, hogy az alma a borban átfőjön. A fedőt levéve hagyjuk, hogy a felesleges lé elpárologjon. Ha már majdnem kész, ízlés szerint meghinthetjük fahéjjal. Máris kész a könnyű vacsora, amihez kortyolhatunk még egy deci bort is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.