Elkészítés: Kimérjük a zabpelyhet egy tálba, az almát megmossuk, majd lereszeljük rá a zabpehelyre, jól összekeverjük. Az aszalt szilvát deszkán apróra vágjuk, majd azt is a tálba tesszük. Az olajos magvakat ízlésünk szerint beleszórjuk, elkeverjük, és annyi vizet adunk hozzá, hogy jól formázható masszát kapjunk.
Egy tepsit kibélelünk zsírpapírral, rárakjuk a keverékünket, és kb. 5 mm vastagra kézzel vagy vizes kés segítségével ellapogatjuk téglalap formára.
170 fokos sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük. Minél tovább hagyjuk a sütőben, annál keményebb, ropogósabb lesz. Ha megsült, felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.