Elkészítés: Az almát meghámozzuk, kiszedjük a magházát, majd közepes vastagságú (1,5 ujjnyi) cikkekre vágjuk. Utána feltesszük főni a fűszerekkel annyi vízben, amennyi ellepi az almát. Amikor már teljesen áttetszővé főttek az almák, cukorral tetszés szerint édesítjük, végül hozzáadjuk a pudingporokat, és állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük.
Egy jénai tálat vagy kerek üvegtálat kibélelünk háztartási keksszel, ebbe beleöntjük az almamasszát, a tetejére szintén kekszet rakunk, és az egészet leöntjük olvasztott csokival, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Hidegen tálaljuk!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.