Elkészítés: Alufóliával kibélelet tepsibe ez almát szorosan egymás mellé szeletelem. A tojássárgáját a cukorral, a vízzel habosra keverem, majd hozzáadom a lisztet, a sütőport és a felvert tojásfehérjét. Felét az almára borítom, majd a maradékhoz hozzáteszem a kakaót, és ráöntöm a sárga tetejére. Alacsony hőfokon sütöm. Ha kész, kiborítom, de nem húzom le a fóliát, csak hűlés után, mert az almát felszedi a fólia, ha meleg.
A krémhez a tejet a pudinggal megfőzőm, majd hűlésig kevergetem, hogy ne bőröződjön be a teteje, mert akkor csomós lesz a krém. A vajat a cukorral habosra kavarom, majd a pudingot is hozzáadom. Ezt kenem az alma tetejére, majd tortabevonóval zárom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.