Elkészítése: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, 3 részre osztjuk, kinyújtjuk, és 3 lapot sütünk.
A vaníliakrémhez a margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük. A pudingporból a tejjel és cukorral krémet főzünk, ha kihűlt, a habos margarinhoz keverjük.
Az almát lereszeljük, a margarinnal, a cukorral és a citrom levével addig pároljuk, míg teljesen krémes lesz, majd fahéjat adunk hozzá. Az első tésztalapra a vaníliakrémet kenjük, a másodikra pedig az alma krémet. A harmadik lappal lefedjük. Másfél napot állni hagyjuk, hogy a tészta megpuhuljon. Porcukorral meghintve tálaljuk! Jó étvágyat!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.