Elkészítés: Tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Fokozatosan hozzáadjuk a vizet, az olajat, a lisztet (a sütőporral elkeverve). Óvatosan beleforgatjuk a tojások kemény habját. A tepsi aljára a sütőpapírra kb. 1/2 cm-es vékony szeletekre vágott almát terítünk, megszórjuk fahéjjal. A massza felét rásimítjuk, a másik felébe kakaót keverünk, és így símítjuk az előzőekre. Lassú tűzön sütjük. Ha kihűlt, kiborítjuk.
A következő krém kerül rá: a pudingot felfőzzük a tejjel és a cukorral (3-4 kanál) sűrűre. Ha kihűlt, margarinnal összekeverjük, kevés rummal ízesítjük (jó az aroma is). Csokimázzal óvatosan bevonom, villával hullámokat rajzolok rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.