Elkészítés: Az almákat meghámozzuk, lereszeljük nagyobb lyukú reszelőn. A lereszelt almához keverjük a tojást, lisztet, vaníliás cukrot, olajat és a csipetnyi sót. Összekeverjük. Palacsintasütőbe egy teáskanálnyi olajat teszünk (hasonlóan sütjük ki, mint a palacsintát), felforrósítjuk, majd a tésztából evőkanálnyi mennyiségeket mérünk a serpenyőbe, lepény formájúra (kb. fél cm vastagságúra) igazítjuk a kupacokat. Közepes lángon sütjük. Amikor egyik fele megsült, óvatosan megfordítjuk a lepénykéket. Amikor kész, porcukrot vagy porcukros fahéjat szórunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.